ECHT Onderwijs vacatures

Er zijn 9 vacatures bij ECHT Onderwijs gevonden

Werken bij ECHT Onderwijs

Bij ECHT Onderwijs oriënteer je je laagdrempelig in het onderwijs, ook zonder onderwijsbevoegdheid. Heb je de smaak te pakken? Dan kun je zelfs doorstromen naar een onderwijsbevoegdheid. En dat terwijl je (opleiding) gewoon wordt betaald. Ook fijn: begeleiding en coaching van je eigen talentmanager en lekker veel vrije dagen. Meer weten? Check de ECHT Onderwijs vacatures.

Word tutor op verschillende basisscholen in Rotterdam

Begin als leerkracht in het onderwijs in regio Den Haag, Delft en omstreken

Betaald zij-instromen in het basisonderwijs in Rotterdam

Betaald oriënteren in het basisonderwijs in Rotterdam

Betaald omscholen tot leerkracht in Rotterdam

Begin als onderwijsassistent en ontwikkel door als basisschoolleerkracht in Rotterdam

Wil jij de overstap maken naar het voorgezet onderwijs in Rotterdam

Begin je carrière in het onderwijs op een basisschool in Delft

Zij-instromen in het onderwijs in Den Haag, Delft en omstreken

Wat biedt ECHT Onderwijs aan?

Wil je aan de slag in het onderwijs, maar heb je niet het juiste papiertje op zak? De ECHT Onderwijs vacatures op YoungCapital geven je de kans om je te oriënteren in het basis- of voortgezet onderwijs. Hoewel een onderwijsbevoegdheid dus niet nodig is, moet je wel kunnen laten zien dat je een toevoeging bent in het klaslokaal. Ook maak je een persoonlijkheidstest en lever je een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) in voordat je start met werken bij ECHT Onderwijs. Zo weten we zeker dat je matcht met een job in het onderwijs. Dus heb jij altijd al op een school willen werken? Check de openstaande ECHT Onderwijs vacatures en solliciteer.

Solliciteren op ECHT Onderwijs vacatures

Met de vacatures van ECHT Onderwijs ga je tijdelijk of voor een langere periode als flexwerker aan de slag in het onderwijs. Een school huurt jou in, bijvoorbeeld als leraarondersteuner, bijlesdocent, onderwijsassistent of tutor. Hoelang de opdracht duurt en hoeveel uur per week je werkt, verschilt per vacature. Sommige jobs zijn dus te combineren met een studie of andere functie. Vind je het onderwijs zo leuk dat je meer wilt? Ga dan voor een ECHT Onderwijs traineeship. Dit is een betaald zij-instroomtraject waarmee je stap voor stap je bevoegdheid haalt. Zo’n traject is bijvoorbeeld ideaal als je een carrièreswitch wilt maken.

Solliciteren op een van de ECHT Onderwijs vacatures gaat net even anders dan solliciteren op andere functies. Het kan gewoon via onze website, maar je hebt daarna ook een account nodig op echtonderwijs.nl. Daar vul je onder andere je motivatie, expertise en beschikbaarheid in. Heb je je account aangemaakt? Dan checken we of alles goed is ingevuld en activeren we je profiel. Nu zien scholen jou en zie jij de nieuwste opdrachten binnenkomen. Zodra er een match is, nemen we contact met je op en bespreken we de opdracht. Alle partijen happy? Dan regelen we het administratieve deel en krijg je een flexcontract. Yes, jij kunt lekker aan de slag in het onderwijs.


Veelgestelde vragen

  • Heb je een diploma nodig voor de ECHT Onderwijs vacatures?

  • Ja, je hebt minimaal een hbo-diploma nodig. Een onderwijsbevoegdheid is niet verplicht, maar je moet wel kunnen laten zien dat je geschikt bent om voor de klas te staan. Check voor meer info onze pagina over werken in het onderwijs.

  • Wat voor jobs staan er tussen de ECHT Onderwijs vacatures?

  • Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als leraarondersteuner, bijlesdocent, vakkracht, onderwijsassistent of zij-instromer, maar ook als recruiter voor de organisatie zelf.

  • Is een ECHT Onderwijs traineeship iets voor mij?

  • Zo’n traject is bijvoorbeeld iets voor jou als je je wilt laten omscholen en (bijna) zeker weet dat je voor langere tijd in het onderwijs aan de slag wilt. Heb je twijfels of vragen? Neem vooral contact met ons op.