FedEx vacatures

Er zijn 17 vacatures bij FedEx gevonden

Werken bij FedEx

Kun jij wel een leuke job gebruiken? Dan komen de FedEx vacatures als geroepen. Bij dit bedrijf werk je namelijk in een écht gezellig team. Maar de verantwoordelijkheid die je bij zo’n groot, internationaal logistiek bedrijf krijgt, is ook niet mis. Bekijk hier alle FedEx banen en wie weet helpt YoungCapital je wel aan een mooie carrière bij deze organisatie.

Bijbaan als logistiek medewerker bij FedEx in Zwolle

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Word parttime magazijnmedewerker bij FedEx in Dordrecht

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Parttime koerier bij FedEx in Roden

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Avondwerk magazijn medewerker bij FedEx in Schiphol-Rijk

Magazijnmedewerker in de avond bij FedEx in Ridderkerk

Magazijnmedewerker in de ochtend bij FedEx Schiphol-Rijk

Parttime magazijn medewerker bij FedEx in Duiven

Logistiek medewerker bij FedEx in Zwolle

Word in de ochtend parttime magazijnmedewerker bij FedEx in Dordrecht

Word klantenservice medewerker bij FedEx Schiphol-Rijk!

Na één jaar op vast contract bij FedEx Schiphol-Rijk

Parttime klantenservice medewerker bij FedEx Schiphol-Rijk

Parttime klantenservice medewerker in Eindhoven bij FedEx

Parttime klantenservice medewerker bij FedEx in Eindhoven!

Na één jaar op vast contract bij FedEx in Eindhoven!

Wordt magazijnmedewerker op Schiphol-Rijk!

Word parttime magazijnmedewerker bij FedEx in Utrecht!

Meer weten over onze FedEx vacatures

Lekker (bij)verdienen en een job die goed staat op je cv? Check dan eens onze FedEx vacatures. Werken bij FedEx betekent werken bij een internationaal transportbedrijf. Het bedrijf heeft zelfs het grootste luchtvrachtnetwerk ter wereld en blijft ook niet achter in het wegennet. Op onze pagina over FedEx lees je meer over de organisatie, maar we kunnen alvast verklappen dat je met een job bij dit bedrijf veel leert, werkt in een enthousiast team en kunt doorgroeien. Klinkt leuk, toch? Goed nieuws, want YoungCapital heeft de leukste FedEx vacatures voor je verzameld. Het enige wat jij nog moet doen is solliciteren op jouw favoriet.

Scoor de leukste FedEx (bij)baan

Niet gek dat je veel logistieke banen tegenkomt als je onze FedEx vacatures bekijkt. Bij een transportbedrijf kom je nou eenmaal functies zoals magazijnmedewerker tegen. In deze functie laad, los, sorteer en scan je pakketten zodat deze uiteindelijk goed aankomen op de plek van bestemming. Dat gebeurt niet zomaar, daarvoor zorg je dan weer als je gaat werken bij FedEx als koerier. In een bestelbus rijd je volgens een logische planning op tijd van plek naar plek. Zit er al iets voor je tussen of kijk je liever nog even verder tussen onze FedEx vacatures? De keuze is aan jou.

Ben je al enthousiast en kun je niet wachten om op de FedEx vacatures te solliciteren? Go for it. Of misschien heb je nog andere vragen. Die beantwoorden we graag. Soms zie je bijvoorbeeld de naam ‘FedEx Express’ in de vacatures voorbij komen. Wat betekent dat? Da’s een van de bedrijven die onder FedEx valt. Zo heb je onder andere ook nog FedEx Ground, Global Logistics en Services. En wat heeft TNT met FedEx te maken? Dat bedrijf werd in 2016 door FedEx overgenomen. Door de krachten te bundelen werd het bereik van FedEx nog groter. Ben je er nu helemaal klaar voor om op onze FedEx vacatures te solliciteren? Klik op de solliciteerknop start jouw carrière bij dit internationale bedrijf.

Veelgestelde vragen

  • Hoe solliciteer ik op de FedEx vacatures?

  • Via YoungCapital is het een makkie. Heb je al een account? Dan is het binnen een paar minuten gepiept. Druk op de solliciteerknop, vul je gegevens aan waar nodig en je krijgt zo snel mogelijk een reactie van een van onze recruiters.

  • Wat voor soort FedEx vacatures vind ik tussen het aanbod van YoungCapital?

  • Er staan een heleboel vacatures op je te wachten, bijvoorbeeld bij FedEx Express. Daar kun je aan de slag als magazijnmedewerker of koerier. Scrol gerust deze pagina door voor meer opties.

  • Wat verdien ik als ik ga werken bij FedEx?

  • Het salaris dat je krijgt met jouw werk bij FedEx is afhankelijk van je leeftijd, functie en ervaring. Meer weten? Check de specifieke vacatures of onze pagina over FedEx voor de ins en outs.