FedEx koerier vacatures

Er zijn 2 vacatures voor koerier bij FedEx gevonden

Werken bij FedEx als koerier

Altijd al willen werken voor een van de grootste transportbedrijven ter wereld? Dit is je kans om aan de slag te gaan als FedEx koerier. Dit internationale bedrijf is altijd op zoek naar nieuw personeel. Houd je wel van een roadtrip en lijkt het jou leuk om mensen blij te maken met hun bestelling? Dan is deze job absoluut iets voor jou. Als FedEx koerier ben jij namelijk verantwoordelijk voor het afleveren van pakketten door heel Nederland. Er zijn altijd wel Fedex koerier vacatures bij jou in de buurt. Benieuwd welke vacatures FedEx nog meer heeft? Bekijk dan al onze FedEx vacatures

Word FedEx koerier

Wil je voordat je gaat solliciteren op de FedEx koerier vacatures eerst meer weten over het bedrijf? Ook dan zit je goed bij YoungCapital. Je leest alles over dit bedrijf in ons artikel over FedEx. Als FedEx koerier moet je in bezit zijn van een geldig rijbewijs. In principe werk je namelijk als chauffeur die pakketjes rondbrengt. Meer weten over jouw dagelijkse werkzaamheden? Je komt erachter in de artikelen over het werk van een bezorger of pakketbezorger. Ben jij al enthousiast en zie je jezelf al in een bestelbus rondtoeren? Dan kun je ook meteen een kijkje nemen bij al onze koerier vacatures.

Al klaar om te solliciteren als FedEx koerier? We zouden YoungCapital niet zijn als we je niet een handje zouden helpen. Check daarom onze sollicitatietips voor een soepel sollicitatiegesprek en een sterke sollicitatiebrief. Klaar? Dan is het tijd om te solliciteren met jouw YoungCapital-account. Binnen twee dagen krijg je reactie van een van onze recruiters. Niks gevonden tussen de FedEx koerier vacatures? Stel een e-mailalert in om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures of neem dan eens een kijkje tussen de andere FedEx jobs, zoals de FedEx magazijnmedewerker vacatures. Misschien is dat wel iets voor jou.


Veelgestelde vragen

  • Hoe is het om als FedEx koerier te werken?

    Weten wat je kunt verwachten als je aan de slag gaat als koerier? In dit artikel hebben we het beroep bezorger of koerier helemaal voor je uitgezocht, zodat je niet met vraagtekens komt te zitten.

  • Op welke functies kan ik nog meer solliciteren bij FedEx?

    Wil je graag bij FedEx aan de slag? Je kunt bijvoorbeeld werken als FedEx koerier, magazijnmedewerker of administratief medewerker. Alle FedEx vacatures vind je op deze pagina.

  • Ik wil graag werken als FedEx koerier, kan dat?

    Ja dat kan. Het enige dat je nodig hebt, is een geldig rijbewijs. Ervaring met rijden in een bestelbus is een pré. Verder moet het mogelijk voor je zijn om een VOG aan te vragen.