FedEx magazijnmedewerker vacatures

Er zijn 8 vacatures voor magazijnmedewerker bij FedEx gevonden

Ga werken als FedEx magazijnmedewerker

Wil jij deel uitmaken van het grootste transportbedrijf ter wereld? Ga dan werken als FedEx magazijnmedewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces bij FedEx. Wat houdt dat dan in? Het laden, lossen, scannen en sorteren van pakketten. Je bent lekker in beweging en hebt flexibele werktijden. Een ideale baan om te combineren met jouw drukke leven. Als FedEx logistiek medewerker ben je nauwkeurig en een echte doorzetter. Ook weet je goed te communiceren met je teamgenoten. Enthousiast geworden? Check dan snel onze FedEx magazijnmedewerker vacatures of bekijk al onze openstaande FedEx vacatures.

Een baan als FedEx magazijnmedewerker

Als FedEx magazijnmedewerker of orderpicker zit je bomvol energie. Je bent constant in beweging en zorgt samen met jouw team dat de pakketten op de juiste plek terechtkomen. Ook houd je in de gaten of de pakketten beschadigd zijn. Ben je op zoek naar meer uitdaging? Bij FedEx heb je de mogelijkheid om door te groeien. Zo kun je van magazijnmedewerker de stap maken naar magazijnchef. Of wat dacht je van een baan als meewerkend voorman? Bekijk snel onze FedEx magazijnmedewerker vacatures. Ben je ook benieuwd naar het aanbod bij andere werkgevers? Bekijk dan al onze vacatures voor magazijnmedewerker.

Staat er geen leuke FedEx magazijnmedewerker vacature op deze pagina? Geen zorgen, want FedEx is een enorm bedrijf met veel verschillende functies. Houd je van cijfers? Ga dan bij FedEx aan de slag als administratief medewerker. Als je graag achter het stuur zit, is werken als heftruckchauffeur ook een interessante optie. Werk je liever in de buitenlucht en maak je graag een praatje? Misschien zijn onze vacatures voor FedEx koerier dan wel iets voor jou. Wie weet breng jij straks vliegensvlug alle pakketten naar de klanten. Wil je meer weten over FedEx als werkgever voordat je solliciteert? Je leest het op onze pagina over FedEx.


Veelgestelde vragen

  • Hoe oud moet ik zijn om te werken als FedEx magazijnmedewerker?

    Je moet minimaal 16 jaar oud zijn. Wil je meer weten over de functie-eisen voor een baan als magazijnmedewerker of orderpicker bij FedEx? Je leest het op onze pagina over FedEx.

  • Op welke andere functies bij FedEx kan ik solliciteren?

    Naast FedEx magazijnwerker kun je bijvoorbeeld ook koerier of administratief medewerker worden. Bekijk onze FedEx vacatures en vind de baan die bij je past.