Hoogvliet bezorger vacatures

Er zijn 1 bezorger vacatures bij Hoogvliet gevonden

Werken als bezorger bij Hoogvliet

Heb jij je rijbewijs op zak en zoek je een flexibele (bij)baan? Ga dan boodschappen voor supermarkt Hoogvliet bezorgen. Vacatures genoeg bij YoungCapital, dus het kan zomaar dat je op deze pagina een leuke baan vindt. Als Hoogvliet bezorger is het jouw taak om online bestelde boodschappen snel en netjes bij de klant te krijgen. Het is een job waarbij je zelfstandig op pad gaat, je eigen ding doet en veel verantwoordelijkheden hebt. Lijkt dat je wat? Check dan onze Hoogvliet bezorger vacatures en solliciteer via YoungCapital. Ga je toch liever in een van de supermarkten aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Check alle vacatures bij Hoogvliet eens.

Voor Hoogvliet bezorgen met de vacatures bij YC

Als bezorger bij Hoogvliet bezorg je boodschappen die klanten online hebben besteld. Aan jou de taak om op de afgesproken tijd voor de deur te staan en de bestelling tot op het aanrecht te brengen. Het is voor deze functie belangrijk dat je zelfstandig bent en het geen probleem vindt om in je eentje op pad te zijn. Maar je hebt ook veel klantcontact en houdt dus ook van een gezellig praatje. Daarnaast heb je natuurlijk een rijbewijs, en is een veilige rijstijl ook wel prettig. Meer weten over de taken of functie-eisen die bij deze baan horen? In de Hoogvliet bezorger vacatures en de pagina over Hoogvliet lees je hier meer over.

Ben jij enthousiast over een van de Hoogvliet bezorger vacatures? Wacht dan niet langer en solliciteer via YoungCapital. Met je account is dat zo gedaan. Check of je gegevens en cv nog up-to-date zijn en schrijf een enthousiaste motivatiebrief, dan is je sollicitatie klaar om te versturen. Binnen 48 uur hoor je van een van onze recruiters of er een match is en je op gesprek mag komen. Heb jij jouw ideale baan als koerier of bezorger bij Hoogvliet nog niet gevonden? Geen paniek, want er staan een heleboel leuke vacatures open op onze website. Check bijvoorbeeld alle vacatures voor bezorger en ga aan de slag bij een ander leuk bedrijf.


Veelgestelde vragen

  • Waar vind ik een baan als bezorger bij Hoogvliet?

    Misschien wel tussen de Hoogvliet bezorger vacatures op deze pagina. Deze supermarkt is regelmatig op zoek naar bezorgers en koeriers die boodschappen bij klanten afleveren. Check het aanbod en solliciteer eenvoudig via YoungCapital.

  • Ik ga liever niet de weg op. Hebben jullie ook andere vacatures bij Hoogvliet?

    Zeker. Ook in de supermarkten in genoeg werk te doen, bijvoorbeeld als vakkenvuller of als kassamedewerker/caissière. Op de pagina met vacatures bij Hoogvliet vind je alle mogelijkheden en kun je meteen solliciteren.

  • Wat zijn de functie-eisen voor een baan als Hoogvliet bezorger?

    Om te kunnen werken als koerier of bezorger bij Hoogvliet moet je minstens 18 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een rijbewijs. Daarnaast is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en het leuk vindt om een kort praatje te maken met klanten.