Bij Hoogvliet solliciteren: dit moet je weten

Jouw carrière bij Hoogvliet

Een baan bij Hoogvliet smaakt naar meer, zeggen ze zelf. Maar dat zeggen ze natuurlijk allemaal. Als je overweegt om bij Hoogvliet te solliciteren, wil je vast meer weten over dit bedrijf. Is deze supermarkt écht zo’n toffe werkgever? In welke functies kun je aan de slag? Hoe oud moet je zijn om bij Hoogvliet te werken? En wat kun je verwachten van het Hoogvliet salaris? Veel vragen, en wij hebben de antwoorden. Benieuwd? Scrol en lees dan lekker verder, zo bereid je je optimaal voor om te solliciteren bij Hoogvliet.

Waarom werken bij Hoogvliet?

Misschien zit er een Hoogvliet bij jou om de hoek en lijkt het je ideaal om op loopafstand wat bij te verdienen. Maar wat als er nog drie supermarkten een filiaal bij jou in de buurt hebben? Waarom zou je nou juist solliciteren bij Hoogvliet?

 • Moneys. Je verdient niet alleen een lekker salaris bij Hoogvliet, maar krijgt ook nog eens een bonus als je het hele jaar niet ziek bent geweest.
 • Wil jij op jonge leeftijd al wat bijverdienen? Dan is Hoogvliet dé werkgever voor jou. Je kunt namelijk al bij Hoogvliet solliciteren vanaf 14 jaar.
 • Flexibiliteit. Je krijgt bij deze supermarkt de ruimte om in overleg je rooster in te delen. Handig tijdens drukke periodes zoals toetsweken.
 • Bij Hoogvliet werk je in een gezellig team met collega’s van jouw leeftijd en is de werksfeer top.
 • Work hard, play hard. Zolang er bij Hoogvliet goed wordt gewerkt, is er ook tijd voor gezelligheid. Deze supermarkt organiseert regelmatig borrels en uitjes voor medewerkers.

Wie is Hoogvliet?

Hoogvliet is misschien niet de grootste of bekendste supermarkt van het land, maar wel de voordeligste. In ieder geval in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland, want daar zijn de winkels van deze keten gevestigd. Wat je voor zo’n lage prijs kunt verwachten? Meer dan je misschien denkt, want ze doen er bij dit familiebedrijf alles aan om de schappen te vullen met een gezond, gevarieerd en lekker aanbod. Als je besluit om bij Hoogvliet te solliciteren, is het belangrijk dat je elke dag weer alles geeft om jezelf en de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Als familiebedrijf weet Hoogvliet precies wat families nodig hebben. Dat zijn niet alleen goedkope boodschappen, maar ook goede boodschappen. Goed als in lekker en gezond, maar ook als in verantwoord en duurzaam. Zo staan het milieu en diervriendelijkheid hoog in het vaandel, gaan ze voedselverspilling tegen en steunen ze verschillende goede doelen en initiatieven. Solliciteren bij Hoogvliet betekent dus solliciteren bij een supermarkt die zich actief inzet voor een betere wereld.

Hoogvliet in a nutshell

Als je besluit om bij Hoogvliet te solliciteren en je krijgt de baan, dan ben jij een van de medewerkers die alles uit de kast trekt om steeds weer de verwachtingen van de klant te overtreffen. Dat zit namelijk in de cultuur van Hoogvliet: klanten én zichzelf overtreffen door inventief en klantvriendelijk te zijn. Binnen de organisatie geven ze dit gevoel vorm met ‘Wij Hoogvliet’. Ook de kernwaarden, ‘passie’, ‘samen’ en ‘inventief’, vallen hieronder. Dit is waar echte Hoogvlieters in uitblinken en trots op zijn, en waarom klanten het zo fijn vinden om bij deze supermarkt te winkelen.

Natuurlijk gaat het niet alleen maar om presteren, overtreffen en verbazen. Hoogvliet is een betrokken werkgever die het belangrijk vindt dat jij je op je werk op je plek voelt en dat je werk doet waar je goed in bent. Ze zorgen daarom voor een goede, gezellige werksfeer en organiseren op z’n tijd een feestje. En ben je na verloop van tijd toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kun je misschien wel doorgroeien, bijvoorbeeld tot leidinggevende. Of ontwikkel jezelf verder door een training, talentprogramma of complete opleiding te volgen via het eigen opleidingshuis van Hoogvliet. Werken bij Hoogvliet smaakt écht naar meer.

Maak een account aan

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures bij Hoogvliet? Maak binnen 2 minuten een gratis een account aan en vind die leuke baan.

Functies bij Hoogvliet

Als je de vacatures bij Hoogvliet voor een bijbaan of vaste job doorscrolt, kom je verschillende soorten werk tegen. Misschien is het jou al snel duidelijk voor welke functie je gaat. Maar het kan ook dat je eerst wat meer wilt weten voordat je besluit op welke vacature bij Hoogvliet je gaat solliciteren. Lees in dat geval even verder. Hier vind je namelijk meer info over de verschillende functies en functie-eisen én krijg je antwoord op vragen die je misschien hebt. Want hoe oud moet je zijn om bij Hoogvliet te werken? En hoe hoog is het Hoogvliet salaris eigenlijk? Wij vertellen het je.

Reken boodschappen af als kassamedewerker

Als kassamedewerker of caissière bij Hoogvliet reken je boodschappen van klanten af. Je scant de producten, beantwoordt vragen en lost kleine problemen op die zich voordoen aan de kassa. En heeft de klant zin in een praatje? Dan klets je gezellig terug, zonder dat je je scherpte verliest. Dankzij jouw snelle werk ontstaan er geen lange rijen en verlaten klanten de winkel met een goed gevoel.

Om bij Hoogvliet als kassamedewerker aan de slag te kunnen, moet je minstens 16 jaar oud zijn. Heb je nog geen ervaring achter de kassa? Da’s geen probleem. Je start dan een paar uur per week als aankomend kassamedewerker en leert de kneepjes van het vak in de praktijk. Maar er is bij Hoogvliet ook plek voor doorgewinterde kassamedewerkers die een vaste job zoeken. Tussen de vacatures voor kassamedewerker vind je alle mogelijkheden. Je kunt hier ook meteen bij Hoogvliet solliciteren.

Kassamedewerker bij Hoogvliet
Minimumleeftijd 16 jaar
Diploma nodig Nee
Minimumloon per uur (21+) € 16,41 (all-in)
Minimumloon per maand (fulltime) € 2.844 (all-in)
Extra’s, toeslagen en bonussen Bonus als je niet ziek bent, korting op de sportschool

Dit is een salarisindicatie, de precieze bedragen kunnen afwijken.
Laatst geüpdatet: 18 januari 2024

Het kassamedewerker salaris bij Hoogvliet verschilt per leeftijd. Hierboven vind je het minimumuurloon en -maandloon van een kassamedewerker van 21 jaar en ouder. Ben je jonger? Dan verdien je wat minder. Check hieronder wat jij met jouw leeftijd gaat verdienen in deze functie.


Salaris kassamedewerker Hoogvliet per leeftijd

Het salaris van een kassamedewerker bij Hoogvliet verschilt dus per leeftijd. Ook krijgen aankomend kassamedewerkers tot 21 jaar minder betaald dan vaste kassamedewerkers. Dat is omdat zij minder ervaring hebben en het vak nog aan het leren zijn. In de tabel hieronder zie je precies wat je op jouw leeftijd verdient als aankomend kassamedewerker bij deze supermarkt. Het gaat hier om een all-in loon, waar vakantiegeld en vakantie-uren al in zijn opgenomen. Let op: heb jij al ervaring en ga je als vaste kassamedewerker aan de slag? Dan verdien je dus meer, ook als je jonger dan 21 jaar bent. Het salaris bij Hoogvliet van een vaste kassamedewerker van 21 jaar en ouder vind je in bovenstaande tabel.

Leeftijd Uurloon kassamedewerker Hoogvliet
Hoogvliet salaris 16 jaar € 6,57
Hoogvliet salaris 17 jaar € 7,52
Hoogvliet salaris 18 jaar € 8,25
Hoogvliet salaris 19 jaar € 9,85
Hoogvliet salaris 20 jaar € 13,13

Dit is een salarisindicatie, de precieze bedragen kunnen afwijken.
Laatst geüpdatet: 18 januari 2024

Vul en verdien bij als vakkenvuller

Heb jij elke week een paar uurtjes over en zoek je een flexibele bijbaan? Ga dan aan de slag als vakkenvuller. Deze job is goed te combineren met school,een studie of andere verantwoordelijkheden. Bij Hoogvliet deel je namelijk in overleg met je leidinggevende je eigen rooster in. Als vakkenvuller of vulploegmedewerker is het jouw taak om de schappen te vullen. Zo blijft de voorraad op peil en zien de schappen er strak uit. Ook beantwoord je vragen van klanten en wijs je ze moeiteloos de weg naar de bakpoeder, soepstengels of rode uien.

Wist je dat al als vakkenvuller kunt werken bij Hoogvliet vanaf 14 jaar? Zo kun je al op jonge leeftijd lekker bijverdienen bij deze supermarkt. En werkervaring is niet nodig, waardoor dit een ideale eerste bijbaan is. Meer weten? In de vacatures voor vakkenvuller bij Hoogvliet vind je nog meer info over deze job.

Vakkenvuller bij Hoogvliet
Minimumleeftijd 14 jaar
Diploma nodig Nee
Extra’s, toeslagen en bonussen Bonus als je niet ziek bent, korting op de sportschool

Salaris vakkenvuller Hoogvliet per leeftijd

Het salaris van een vakkenvuller bij Hoogvliet verschilt per leeftijd. Hoe ouder je bent, hoe meer je verdient. Dit stopt wanneer je 21 jaar bent en niet langer het jeugdloon ontvangt. In de tabel hieronder check je eenvoudig het Hoogvliet salaris per uur van een vakkenvuller voor verschillende leeftijden. Het gaat hier om een all-in loon. Dat betekent dat vakantiegeld en vakantie-uren al in het uurloon zijn opgenomen.

Leeftijd Uurloon vakkenvuller Hoogvliet
Hoogvliet salaris 14 jaar € 5,70
Hoogvliet salaris 15 jaar € 5,70
Hoogvliet salaris 16 jaar € 6,57
Hoogvliet salaris 17 jaar € 7,52
Hoogvliet salaris 18 jaar € 8,25
Hoogvliet salaris 19 jaar € 9,85
Hoogvliet salaris 20 jaar € 13,13
Hoogvliet salaris 21 jaar € 16,41

Dit is een salarisindicatie, de precieze bedragen kunnen afwijken.
Laatst geüpdatet: 18 januari 2024

Breng boodschappen rond als bezorger

Word jij pas écht enthousiast van een baan waarin je veel vrijheid hebt? Je kunt ook werken bij Hoogvliet als bezorger. Je gaat dan op pad met een busje en bezorgt online bestelde boodschappen bij mensen thuis. Het is voor deze job belangrijk dat je een zelfstandige werker bent en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Het is namelijk jouw taak om ervoor te zorgen dat de boodschappen straks netjes en op de afgesproken tijd bij de klant op het aanrecht staan. Je vindt het leuk om af en toe een gezellig praatje te maken met de klant en jouw glimlach is moeilijk van je gezicht af te krijgen.

Daarnaast heb je voor deze baan uiteraard een rijbewijs (B of C1) nodig en moet je minstens 18 jaar oud zijn. Meer weten? Of wil je meteen bij Hoogvliet solliciteren als bezorger? Check dan de bezorger vacatures bij Hoogvliet.

Bezorger bij Hoogvliet
Minimumleeftijd 18 jaar
Diploma nodig Nee
Overige eisen Rijbewijs B of C1
Minimumloon per uur (21+) € 13,27
Minimumloon per maand (fulltime) € 2.300
Extra’s, toeslagen en bonussen Bonus als je niet ziek bent, korting op de sportschool

Dit is een salarisindicatie, de precieze bedragen kunnen afwijken.
Laatst geüpdatet: 18 januari 2024

Secundaire arbeidsvoorwaarden bij Hoogvliet

Natuurlijk ontvang je bij Hoogvliet salaris voor je harde werk, maar hoe zit het met de secundaire arbeidsvoorwaarden? Leuke extra’s kunnen een baan aantrekkelijker maken en je misschien zelfs doen beslissen om te solliciteren bij Hoogvliet in plaats van bij de concurrent. Wat kun je als medewerker van deze supermarkt verwachten?

 • Een bonus als je niet ziek bent. Ben je het hele jaar fit op je werk verschenen? Dan ontvang je aan het einde van het jaar een leuke bonus.
 • Korting op de sportschool. Ideaal voor wie na het vullen van de schappen nog energie over heeft (of voor wie lekker “lui” achter de kassa z’n centen verdient en daarna lekker wat wil bewegen).
 • Leuke feestjes. Oké, uitjes zijn natuurlijk geen recht, maar het is wél goed om te weten dat deze werkgever regelmatig gezellige borrels en toffe events organiseert.

Opleidings- en doorgroeimogelijkheden bij Hoogvliet

Bij Hoogvliet hebben ze oog voor talent. Talentvolle medewerkers die graag willen doorgroeien krijgen daar bij deze supermarkt volop de kans voor. Hoogvliet heeft namelijk een eigen erkend opleidingshuis waar je verschillende opleidingen op mbo- of hbo-niveau kunt volgen. Gewoon onder werktijd. Is een volledige opleiding net wat te veel van het goede? Misschien is een training dan iets voor jou. Hiermee kun jij je optimaal ontwikkelen op een bepaald vlak, zoals leidinggeven. Afhankelijk van jouw functie en ambities is het bovendien mogelijk om door te groeien binnen de organisatie. Dat kan op je eigen afdeling, maar je kunt natuurlijk ook binnen Hoogvliet solliciteren naar een heel andere baan, bijvoorbeeld bij het servicecentrum.

Via YoungCapital werken bij Hoogvliet

Ben jij er klaar voor om te solliciteren bij Hoogvliet? Dat doe je eenvoudig met je YoungCapital-account. Maar er een aan of log in, dan is je sollicitatie al binnen een paar minuten verstuurd. Het is belangrijk dat je gegevens kloppen en je cv up-to-date is, dus check dit goed. Een motivatiebrief is niet verplicht, maar daar scoor je wel punten mee. Leg hierin bijvoorbeeld uit waarom je graag bij deze supermarkt aan de slag wilt en waarom jij de ideale medewerker voor Hoogvliet bent. Lastig? Met onze sollicitatietips komt dat zeker goed. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, kijkt een van onze recruiters er meteen naar. Hij of zij neemt binnen 48 uur contact met je op, zodat je snel weer waar je aan toe bent en je misschien binnenkort al kunt starten met werken bij Hoogvliet.

Check onze vacatures bij Hoogvliet

Veelgestelde vragen

 • Hoe oud moet je zijn om te werken bij Hoogvliet?

 • Benieuwd vanaf hoe oud je mag werken bij Hoogvliet? Je kunt al als vakkenvuller werken bij Hoogvliet vanaf 14 jaar. Zodra je 16 jaar bent mag je ook achter de kassa werken.

 • Ik wil bij Hoogvliet solliciteren. Hoe doe ik dat?

 • Bij de Hoogvliet supermarkt solliciteren doe je eenvoudig via YoungCapital. Eenmaal ingelogd reageer je al binnen een paar minuten op de openstaande vacatures bij Hoogvliet. Staat er niks leuks open? Solliciteer dan op een van de Hoogvliet poolvacatures, dan nemen wij contact met je op zodra we een leuke job voor je hebben.

 • Hoe kan ik de hoogte van het Hoogvliet salaris berekenen?

 • Benieuwd wat je gaat verdienen als medewerker van Hoogvliet? Dat hoef je niet zelf te berekenen, want wij hebben het uurloon en maandloon van een kassamedewerker, vakkenvuller en bezorger bij Hoogvliet voor je uitgezocht. Je vindt het Hoogvliet salaris in de tabellen op deze pagina.

 • Hoe gaat de Hoogvliet salaris uitbetaling in z’n werk?

 • Ga je via YoungCapital aan de slag bij Hoogvliet? Dan verloopt de uitbetaling via ons. Je kiest zelf of je elke week of elke vier weken salaris ontvangt.

 • Ik ga bij Hoogvliet werken en ben 14 jaar. Welk salaris krijg ik?

 • Als 14-jarige vakkenvuller bij Hoogvliet verdien je € 5,70 per uur. Dit is een all-in loon. In de tabellen op deze pagina vind je het Hoogvliet salaris per leeftijd.

Bekijk ook eens deze bedrijven