KYC analist ING vacatures

Er zijn 2 KYC analist vacatures bij ING gevonden

Werken bij ING als KYC analist

Zet alvast een stap in de goede richting van jouw financiële carrière door te solliciteren op een van onze KYC analist vacatures bij ING. KYC staat voor know your customer. Wat houdt dat in? Als klanten een rekening willen openen bij ING controleer jij of hun gegevens kloppen. Dit doe je om fraude, financierders van terrorisme en witwaspraktijken te weren. Je kijkt ook of er geen extreem hoge bedragen worden overgemaakt, want dat is verdacht. En als er aanvullende informatie nodig is, neem je contact op met de klant. Meer weten? Bekijk onze KYC analist vacatures bij ING en ontdek alles over je verantwoordelijkheden.

Solliciteren op ING vacatures voor KYC analist

Maar hoe weet je nou of geschikt bent om KYC analist bij ING te worden? Meestal heb je een hbo-diploma nodig. In welke richting maakt niet uit, maar interesse in de financiële wereld is wel belangrijk. Alleen dan ga je met plezier naar je werk. Daarnaast heb je voor deze functie twee Wft-certificaten nodig. Die behaal je kosteloos via je werkgever. Zo bereid je je ook alvast voor op de rest van je financiële carrière. Klinkt goed toch? Scrol door onze KYC analist vacatures bij ING om te zien wat deze baan je nog meer te bieden heeft. Wil je jezelf verder oriënteren op banen? Dat kan ook, bekijk dan onze financiële vacatures. Wie weet past een baan als financieel medewerker wel beter bij je.

Zit er een leuke ING KYC vacature tussen waar je enthousiast van wordt? Via YoungCapital is solliciteren een eitje. Je hebt alleen een recent cv en korte motivatie nodig. Met onze sollicitatietips en -tricks moet dat wel lukken. Tevreden? Dan is het alleen nog een kwestie van je documenten uploaden en verzenden. Wil je graag werken bij ING, maar zijn de KYC analist vacatures toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien vind je op onze pagina met alle ING vacatures wel een andere leuke job. De klantenservice vacatures van ING zijn bijvoorbeeld ook erg geliefd. Of je jouw carrière nou hier begint bij de ING KYC vacatures of bij onze andere ING vacatures, je bent binnen no time aan het werk.


Veelgestelde vragen

 • Wat is KYC bij ING?

  KYC staat voor know your customer. Als KYC analist bij ING controleer je de gegevens van klanten die een rekening willen openen bij ING. Je onderzoekt de klant om fraude en witwaspraktijken te voorkomen.

 • Er staan op dit moment geen KYC vacatures bij ING open. Wat kan ik doen?

  Jammer, maar niet getreurd. Wij vernieuwen ons aanbod regelmatig. Meld je aan voor een e-mailalert om op de hoogte te blijven van de nieuwste KYC analist vacatures bij ING. Houd in de tussentijd onze andere ING vacatures in de gaten. Misschien zit daar ook een functie tussen die bij je past.

 • Wat doe je als KYC analist bij ING?

  Als KYC analist bij ING gaan jouw alarmbellen rinkelen als er verdachte transacties worden gedaan. Je controleert de klanten en neemt contact met ze op als er vragen zijn.

 • Wat is het verschil tussen de CDD en KYC ING vacatures?

  De taken verschillen niet heel veel van elkaar. Het belangrijkste verschil is dat je als KYC analist bij ING vaker klantcontact hebt dan als CDD analist.