InShared vacatures

Er zijn 7 vacatures bij InShared gevonden

Werken bij InShared

Bij InShared, een jong en eerlijk verzekeringsbedrijf, krijg je als werknemer niet alleen waardevolle ervaring, maar ook een mooi salaris en korting op InShared verzekeringen. Bij InShared werk je dan ook in een 100% online omgeving, waardoor je niet alleen bijdraagt aan het milieu, maar ook geniet van de flexibiliteit van thuiswerken. Check de InShared vacatures en kom werken in een diverse en inclusieve werkomgeving waar jouw talent wordt gewaardeerd.

Vind jouw ideale InShared (bij)baan

Heb je een oogje op onze InShared vacatures? Dan wil je vast meer weten over dit bedrijf. InShared is een kleine en jonge organisatie die zich inzet voor voordelige en eerlijke schadeverzekeringen voor auto's, wonen en leven. Hun motto is ‘#gekopeerlijk’ en ze staan voor een no-nonsense bedrijfscultuur. Geen kleine lettertjes onder contracten of half werk. Ook zijn ze 100% online en hebben alleen een hoofdkantoor in Leusden. Da's beter voor het milieu. Wist je trouwens dat InShared onderdeel en handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen is? Die is ook direct de verzekeraar van de schadeverzekeringen die InShared verkoopt. Enthousiast om te werken bij InShared? Scrol dan snel door onze InShared vacatures.

Solliciteren op de vacatures bij InShared

Welke functies vind je eigenlijk tussen onze InShared vacatures? Verschillende. Werk bijvoorbeeld als schadebehandelaar en help mensen hun schade vergoed te krijgen. Of ga aan de slag als helpdesk medewerker, ondersteun klanten bij het melden van schade en beantwoord tegelijkertijd hun brandende vragen. Want bij dit bedrijf geldt: een blije klant, een blij InShared. En eh, werk je toch liever in de financiële sector? Ook dan kun je werken bij InShared. Zo houd je als finance controller de financiële cijfers op groen. Zo zie maar, er is voor iedereen een passende vacature bij InShared.

Wat je nodig hebt om te kunnen werken bij InShared? Dat ligt aan je functie. Voor klantenservice functies is mbo-werk- en -denkniveau al voldoende. Als je liever met cijfers werkt, is een financieel hbo-diploma weer handig. Lees de functie-eisen in de InShared vacatures goed door, dan weet je wat je te wachten staat. Al een leuke job gespot tussen onze InShared vacatures? Solliciteren is zo gedaan via YoungCapital. Log in op je account, upload je up-to-date cv en motivatie en versturen maar. Onze recruiters nemen dan binnen de kortste keren contact met je op.


Veelgestelde vragen

  • Wat is InShared?

  • InShared is een schadeverzekeraar die zich inzet voor eerlijke prijzen tegen goede kwaliteit. Ze zijn onderdeel en handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen. Geïnteresseerd om te werken bij InShared? Bekijk de InShared vacatures.

  • Ik heb geen leuke InShared vacature gevonden. Wat nu?

  • Geen zorgen. YoungCapital heeft meer voor je in petto. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Zilveren Kruis vacatures.

  • Welke jobs zijn er bij InShared?

  • Onze InShared vacatures bieden je tal mogelijkheden. Werk bijvoorbeeld als klantenservice medewerker of schadebehandelaar. En wie weet is finance controller de functie voor jou.