InShared vacatures

Er zijn 8 InShared vacatures gevonden

Werken bij InShared betekent:

 • Ervaring opdoen bij een jong en eerlijk verzekeringsbedrijf;
 • een mooi salaris en korting op InShared verzekeringen;
 • werken bij een 100% online en dus milieubewust bedrijf;
 • thuiswerkmogelijkheid;
 • een diverse en inclusieve werkomgeving.

Gedeeltelijk thuiswerken bij InShared in Amersfoort (€14pu)

Word klantenservice medewerker bij InShared in Amersfoort

Word customer service medewerker bij InShared in Amersfoort

Telefonische hulpverlener verzekeringsmaatschappij Leusden

Senior klantenservice medewerker bij InShared in Leusden

Senior klantenservice medewerker bij InShared in Leusden

Verdien €14 als helpdesk medewerker bij InShared in Leusden

Parttime helpdesk medewerker bij InShared in Leusden

Werken bij InShared

Heb je een oogje op onze InShared vacatures? Dan wil je vast meer weten over dit bedrijf. InShared is een kleine en jonge organisatie die zich inzet voor voordelige en eerlijke schadeverzekeringen voor auto's, wonen en leven. Hun motto is #gekopeerlijk en ze staan voor een no-nonsense bedrijfscultuur. Geen kleine lettertjes onder contracten of half werk. Ook zijn ze 100% online en hebben alleen een hoofdkantoor in Leusden. Da's ook beter voor het milieu. Wist je trouwens dat InShared onderdeel en handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen is? Die is ook direct de verzekeraar van de schadeverzekeringen die InShared verkoopt. Enthousiast om bij InShared te werken? Scrol dan snel door onze InShared vacatures.

Solliciteren op InShared vacatures

Welke functies vind je eigenlijk tussen onze vacatures bij InShared? Verschillende. Werk bijvoorbeeld als schadebehandelaar en help mensen hun schade vergoed te krijgen. Of ga aan de slag als helpdesk medewerker, ondersteun klanten bij het melden van schade en beantwoord tegelijkertijd hun brandende vragen. Want bij dit bedrijf geldt: een blije klant, een blij InShared. Zit je liever aan de financiële kant van dit hele verhaal? Werk dan als finance controller en houd al die financiële cijfers op groen.

Wat je nodig hebt om bij InShared te werken? Dat ligt aan je functie. Voor klantenservice functies is mbo-werk- en -denkniveau al voldoende. Als je liever met cijfers werkt, is een financieel hbo-diploma weer handig. Lees de vacatureteksten goed, dan weet je wat je te wachten staat. Al een leuke job gespot tussen onze InShared vacatures? Solliciteren is zo gedaan via YoungCapital. Log in op je account, upload je up-to-date cv en motivatie en versturen maar. Onze recruiters nemen dan binnen de kortste keren contact met je op.


Veelgestelde vragen

 • Wat is InShared?

  InShared is een schadeverzekeraar die zich inzet voor eerlijke prijzen tegen goede kwaliteit. Ze zijn onderdeel en handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen. Geïnteresseerd om te werken bij InShared? Bekijk de vacatures.

 • Ik heb geen leuke InShared vacature gevonden. Wat nu?

  Geen zorgen. YoungCapital heeft meer voor je in petto. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze FBTO vacatures. Of duik in de vacatures van het Zilveren Kruis. Wie weet vind je daar wel iets leuks voor jou.

 • Welke jobs zijn er bij InShared?

  Onze InShared vacatures bieden je tal mogelijkheden. Werk bijvoorbeeld als klantenservice medewerker of schadebehandelaar. Heb je geen dyscalculie? Misschien is finance controller dan de functie voor jou.