Zilveren Kruis vacatures

Er zijn 0 Zilveren Kruis vacatures gevonden

Werken bij Zilveren Kruis betekent:

  • Werkervaring opdoen bij de grootste verzekeraar van Nederland;
  • een mooi salaris en reiskostenvergoeding;
  • aan de slag op een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat;
  • werken in een gezellig team.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige YoungCapital vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Werken bij Zilveren Kruis

Vlieguren maken in de verzekeringsbranche? Dat kan met de Zilveren Kruis vacatures. Zilveren Kruis is een Nederlandse zorgverzekeraar en maakt deel uit van Achmea, de grootste verzekeraar van het land. Zo’n grote werkgever staat natuurlijk mooi op je cv, maar dat is niet de enige reden om te gaan werken bij Zilveren Kruis. Zo staat bij dit bedrijf jouw ontwikkeling centraal, vinden ze jouw gezondheid heel belangrijk (hallo, bureaufiets en zit/sta-bureau) en zijn er veel mogelijkheden voor starters. Enthousiast? Check onze vacatures bij Zilveren Kruis en scoor jouw nieuwe job via YoungCapital.

Solliciteren op vacatures bij Zilveren Kruis

Benieuwd wat de Zilveren Kruis vacatures zoal te bieden hebben? Je kunt bij deze verzekeraar in verschillende functies aan de slag. Wat dacht je van een baan als claimbehandelaar, administratief medewerker of klantadviseur? Keuze genoeg. Ook fijn: er zijn zowel parttime als fulltime opties. Zo past je baan altijd in je schema. Bovendien zijn de meeste Zilveren Kruis Achmea vacatures geschikt voor starters. Als je minstens een mbo-diploma op niveau 4 op zak hebt of beschikt over hbo-werk- en -denkniveau, kun je al werken bij Zilveren Kruis. En wist je dat YoungCapital NEXT traineeship vacatures aanbiedt in samenwerking met Zilveren Kruis Achmea? Dé kans om leren en werken te combineren bij dit bedrijf.

Klaar om te solliciteren op een van de vacatures bij Zilveren Kruis Achmea? Met je YoungCapital-account is dat zo gedaan. Check of je gegevens en cv nog up-to-date zijn, voeg een korte motivatie toe en versturen maar. Binnen 48 uur hoor je iets van een van onze recruiters, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Valt het aanbod aan Zilveren Kruis vacatures je tegen? No worries, dat betekent niet dat we geen toffe baan voor je hebben. Bekijk bijvoorbeeld alle vacatures bij Achmea, het moederbedrijf van Zilveren Kruis. Of misschien staat er wel iets leuks voor je tussen alle verzekeringen vacatures en ga aan de slag bij een heel andere verzekeraar.


Veelgestelde vragen

  • Ik kan geen leuke baan vinden bij Zilveren Kruis. Kan ik werken bij een andere verzekeraar?

    Ja, dat kan. We bieden namelijk niet alleen vacatures bij Zilveren Kruis, maar ook bij allerlei andere verzekeraars. Wat dacht je van een baan bij Achmea of Aegon?

  • Welke banen staan er tussen de Zilveren Kruis vacatures?

    Werken bij Zilveren Kruis kan in verschillende functies, zoals klantadviseur, administratief medewerker en claimbehandelaar.