Jumbo orderpicker vacatures

Er zijn 1 Jumbo orderpicker vacatures

Werken bij Jumbo als orderpicker

Achter de schermen werken en verse boodschappen verzamelen voor klanten en de Jumbofilialen, lijkt dat je wel wat? Dan ben je bij YoungCapital aan het juiste adres, want hier vind je alle Jumbo orderpicker vacatures. Zodra een klant een bestelling heeft geplaatst, is het jouw tijd om te shinen als Jumbo orderpicker. Jij zorgt ervoor dat iedereen is voorzien van de juiste boodschappen. Ben jij een harde werker en heb je een ijzersterke conditie? Neem eens een kijkje tussen de verschillende Jumbo orderpicker vacatures. Weten welke functies er nog meer zijn? Check de overige vacatures bij Jumbo.

Jouw werkdag als Jumbo orderpicker

Maar wat doe je dan precies als Jumbo orderpicker? Je zorgt ervoor dat alle producten netjes verzameld worden in de verschillende kratjes. Maar dit fix je niet alleen voor klanten, dit doe je ook voor alle filialen. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat geen enkele supermarkt met lege schappen achterblijft. Van lopen tot trekken en sjouwen, het werk als orderpicker bij Jumbo is zeker uitdagend. Lees ook eens ons blog over werken als orderpicker om te ontdekken of het iets voor je is. Schrikt dat jou niet af? Nice. Scrol snel naar boven om te kijken of er iets tofs tussen de Jumbo orderpicker vacatures staat.

En als je dan een leuke baan als Jumbo orderpicker hebt gevonden, solliciteer je natuurlijk het best zo snel mogelijk. Wist je dat je dat heel makkelijk via YoungCapital doet? Log in met je account en druk op de grote solliciteerknop. Zorg ervoor dat je motivatiebrief en cv er tiptop uitzien. Ook als je nog niks hebt gevonden tussen het huidige aanbod, zit je hier goed. Stel een e-mailalert in en wij sturen je een mail zodra er nieuwe Jumbo orderpicker vacatures zijn. Dat is wel het minste wat we kunnen doen. Of kijk eens bij de overige orderpicker vacatures. Misschien staat daar wel iets voor je tussen.


Veelgestelde vragen

  • Hoeveel verdien je bij Jumbo?

    Hoeveel je precies gaat verdienen bij Jumbo is natuurlijk afhankelijk van je leeftijd en het aantal uur dat je gaat werken. Als je meer wilt weten over het salaris, lees je het op onze pagina met info over Jumbo. Daar vind je een salarisoverzicht.

  • Welke vacatures zijn er allemaal bij Jumbo?

    Je kunt op veel verschillende manieren werken bij Jumbo. Denk bijvoorbeeld aan kassamedewerker, vakkenvuller, maar ook bezorger. Op onze Jumbo vacature pagina vind je alle verschillende functies.

  • Waarom wil je bij Jumbo werken?

    Werken bij Jumbo betekent dat je terecht komt in een divers team. Ook is het mogelijk om flexibel te werken, waardoor je je (bij)baan makkelijk combineert met andere activiteiten zoals sport of school.