Klarna vacatures

Er zijn 1 Klarna vacatures gevonden

Werken bij Klarna betekent:

 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • werken bij een van de snelst groeiende bedrijven in Europa;
 • ruimte voor individuele groei en ontwikkeling;
 • de mogelijkheid om thuis te werken;
 • werken in een internationaal team.

Werken bij Klarna

Als je wel eens iets online bestelt, komt Klarna je vast bekend voor. Het bedrijf werkt volgens een buy now, pay later principe en is een van de snelst groeiende organisaties in Europa. Niet gek dus dat er regelmatig Klarna vacatures openstaan. Klarna is in 2005 in Stockholm opgericht met het idee online betalen makkelijker te maken. En dit werd een succes, want tegenwoordig kun je via bijna elke website met Klarna betalen. Je ontvangt dan eerst het product dat je hebt besteld en betaalt achteraf. Als je gaat werken bij Klarna, zorg jij dat dit proces soepeltjes verloopt. Interesse? Bekijk onze Klarna vacatures en kijk of er een leuke functie voor je tussen zit.

Solliciteren op Klarna vacatures

Wat ga je precies doen als je solliciteert op een van onze Klarna vacatures? Dat is natuurlijk afhankelijk van je functie. Klarna is regelmatig op zoek naar mensen die in de klantenservice willen werken. Maar ook als je een marketing vacature of sales vacature zoekt, zit je op deze pagina goed. Eén ding is zeker: je leert veel bij dit bedrijf. Heb je een leuke Klarna vacature gevonden die bij je past? Solliciteren is een eitje via YoungCapital. Log in, upload een recent cv en voeg een motivatiebrief toe. Tada, je sollicitatie op een Klarna vacature is verstuurd.

Heb je nog geen leuke Klarna vacature te pakken? Jammer, maar geen zorgen. Als je interesse hebt in geldzaken, vind je vast een leuke functie tussen onze andere financiële vacatures. En misschien is werken bij een bank ook wel iets voor je? Scrol bijvoorbeeld eens door ons aanbod met ING of Rabobank vacatures. Ben je toch vastberaden om een leuke Klarna vacature te vinden? Meld je dan aan voor een e-mailalert. Zo ben je als een van de eersten op de hoogte van alle nieuwe Klarna vacatures.


Veelgestelde vragen

 • Hoe is het om te werken bij Klarna?

  Dat kom je natuurlijk alleen te weten als je solliciteert op een van onze Klarna vacatures. Maar we kunnen je wel een impressie geven. Je komt terecht in een internationaal team waar iedereen gemotiveerd werkt. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast verdien je een fijn salaris en zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Welke functies vind ik op deze pagina met Klarna vacatures?

  Klarna is een snelgroeiend bedrijf, wat betekent dat er regelmatig nieuwe mensen worden gezocht. Het aanbod aan Klarna vacatures verschilt, de ene keer zoeken we iemand voor de klantenservice, terwijl je de andere keer met kennis van marketing of sales aan de slag kunt.

 • Wanneer kan ik beginnen als ik solliciteer op een Klarna vacature?

  Lees de vacatureteksten goed door, want dit verschilt per functie. Je kunt er in ieder geval op rekenen dat zodra je je cv en motivatiebrief hebt verstuurd, een van onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opneemt.