Klarna klantenservice vacatures

Er zijn 1 klantenservice vacatures bij Klarna gevonden

Werken bij de klantenservice van Klarna

Ben jij een communicatietalent? Dan sluiten onze Klarna klantenservice vacatures waarschijnlijk perfect bij jou aan. Klarna zorgt dat er altijd iemand klaarstaat om je te helpen met problemen bij de betaling van je bestelling. Ga jij werken bij de klantenservice van Klarna? Verwacht dan allerlei telefoontjes en chatberichten met diverse vragen. De ene keer leg je klanten uit waar ze hun factuur vinden, de andere keer vertel je hoe ze een bestelling kunnen retourneren. Jij hebt overal een antwoord op. Ben jij klaar voor de uitdaging? Scrol door ons aanbod van klantenservice vacatures bij Klarna en wie weet ga jij binnenkort al aan de slag.

Solliciteren op klantenservice vacatures van Klarna

Heb je een leuke klantenservice vacature bij Klarna op het oog? Dan ben je waarschijnlijk benieuwd hoe je in aanmerking komt voor deze functie. Het is fijn als je al wat klantcontact gewend bent, bijvoorbeeld uit een eerdere klantenservice functie, maar ook zonder ervaring kun je aan de slag. Je leert alle in en outs over de job vanzelf. Wil je alvast weten hoe het is om te werken als klantenservice medewerker? Bereid je voor op het werken bij de klantenservice van Klarna met onze inside story over het beroep.

Het is soms niet makkelijk om een geschikte klantenservice vacature bij Klarna te vinden. Onze zoekfilters kunnen je bij je zoektocht helpen. Weet je bijvoorbeeld al of je een fulltime of parttime baan zoekt? Dat selecteer je makkelijk in het menu. Ook kies je onder andere je opleidingsniveau. Filters toegepast? Dan verschijnt er een aanbod speciaal voor jou. Zit er helaas geen klantenservice vacature bij Klarna tussen die aan je wensen voldoet? Jammer, maar we verversen ons aanbod continu. Meld je aan voor een e-mailalert en je ontvangt de nieuwste Klarna klantenservice vacatures automatisch in je mailbox.


Veelgestelde vragen

  • Hoe blijf ik op de hoogte van de nieuwste Klarna klantenservice vacatures?

    Houd deze pagina in de gaten, want wij verversen ons aanbod continu. Of maak het jezelf makkelijk en meld je aan voor een e-mailalert. Je ontvangt alle nieuwe klantenservice vacatures van Klarna dan direct in je mailbox.

  • Aan welke eisen moet ik voldoen om te werken bij de klantenservice van Klarna?

    Lees daarvoor de Klarna klantenservice vacatures goed door. Vaak is ervaring niet vereist, maar is het wel belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Voldoe jij hieraan? Kijk ook eens bij onze andere klantenservice vacatures voor een uitgebreider aanbod.

  • Wat zijn mijn taken als ik solliciteer op een van de Klarna klantenservice vacatures?

    Je helpt klanten met allerlei vragen uit de brand. Daarvoor beschik jij over goede communicatieve vaardigheden. Voornamelijk gaan de vragen over de betaling van een online bestelling. Je staat klanten niet alleen telefonisch te woord, maar er is ook een chat waarin klanten vragen kunnen stellen. Lees de vacatureteksten goed door voor de precieze taken.