Organon vacatures

Er zijn 3 vacatures bij Organon gevonden

Werken bij Organon

Bijdragen aan de gezondheid van vrouwen met de nieuwste geneesmiddelen, dat betekent werken bij Organon. Of je nu zelf geneesmiddelen produceert of ondersteuning biedt vanaf het hoofdkantoor, jij maakt het verschil voor vrouwen wereldwijd. Afhankelijk van je functie krijg je een toeslag voor onregelmatige diensten, reiskostenvergoeding en ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. En je werkt ook nog eens in een open en gezellig team. Wie wil dat nou niet? Doen dus, solliciteren op Organon vacatures.

Een job bij Organon

Vind jij vrouwengezondheid reuze belangrijk? Dan hebben we goed nieuws. Want wist je dat Organon, het enige wereldwijde bedrijf gericht op vrouwengezondheid, gevestigd is in Nederland? Nice. Met onze Organon vacatures zet je je elke dag in voor de ontwikkeling van geneesmiddelen die afgestemd zijn op het vrouwelijk lichaam. Dan gaat het om middelen voor anticonceptie, vruchtbaarheid, aandoeningen rond de bevalling, hart- en vaatziekten, migraine en ademhaling. En dit is niet het enige. Als je bij Organon aan de slag gaat, kies je ook voor diversiteit op de werkvloer en een inclusieve sfeer voor man, vrouw en andere genders. Voel jij je al thuis? Check dan onze Organon vacatures.

Solliciteer op Organon vacatures

Welke Organon vacatures vallen er te scoren? Verschillende, want dit bedrijf kan jouw hulp hoe dan ook gebruiken. Woon je toevallig in Noord-Brabant? Dan vind je misschien wel een leuke job als procesoperator of microbioloog bij Organon in Oss. Of wie weet welke andere rol je gaat vervullen in de farmaceutische industrie? Gelukkig kun je in de rest van Nederland ook werken bij Organon. Denk bijvoorbeeld aan baan in de marketing of administratie op het kantoor van Organon in Amsterdam. Wat er nog meer mogelijk is? Scrol maar eens door onze vacatures van Organon en ontdek alle opties. Zodra je iets leuks spot, is solliciteren zo gedaan.

Bingo, je hebt een toffe Organon vacature gevonden. Trek maar je stoute schoenen aan, het is tijd om te solliciteren. Log snel in op je YoungCapital-account en klik op de solliciteerknop. Werk je cv bij en schrijf een overtuigende sollicitatiebrief waarmee jij indruk maakt bij de werkgever. Need help? Geef de info over je sollicitatie door aan WORK-GPT, onze AI-carrièrehulp, en zie hoe deze chatbot een sollicitatiebrief voor je schrijft. Lekker makkelijk. Upload daarna je documenten en klik op verzenden. Dat was 'm. Nog geen passende uitdaging tussen de openstaande Organon vacatures gevonden? Geen zorgen. Stel een e-mailalert in en je ontvangt het nieuwste aanbod meteen in je mailbox.


Veelgestelde vragen

  • Hoe solliciteer ik op een Organon vacature?

  • Joh, da's zo gedaan. Meld je aan of log in op je YoungCapital-account, klik op de solliciteerknop en upload je cv en sollicitatiebrief. Check beide documenten nog even op spelfouten en versturen maar. Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  • Welke functies staan er tussen de Organon vacatures?

  • Van alles wat. Wil je werken in de productie van geneesmiddelen? Ga dan aan de slag als procesoperator of microbioloog. Liever een kantoorbaan? Misschien is een job in administratie of ICT meer iets voor jou. De keuze is reuze met onze Organon vacatures.

  • Wat doet Organon Oss?

  • Organon heeft een productielocatie in Oss, waar productiemedewerkers allerlei geneesmiddelen en andere gezondheidsproducten voor Europa en de rest van de wereld produceren.