PostNL vacatures Den Bosch

Er zijn 12 vacatures in Den Bosch bij PostNL gevonden

Werken bij PostNL in Den Bosch

Op zoek naar een leuke logistieke baan in Den Bosch? Al eens gedacht aan werken bij PostNL in Den Bosch? Bij het grootste en bekendste postbedrijf van Nederland kunnen ze jouw hulp altijd wel gebruiken, of je nou een bijbaantje zoekt voor naast je studie, een parttime job wilt combineren met je gezin óf toe bent aan een nieuwe fulltime uitdaging. Tijd om een duik te nemen in ons aanbod met PostNL vacatures in Den Bosch en te zoeken naar jouw favoriet. Staat er (nog) niks tussen het aanbod? Kijk dan ook eens bij onze andere vacatures bij PostNL buiten Den Bosch.

Wordt Postsorteerder in de avond bij PostNL in Den Bosch

Parttime postvoorbereider bij PostNL in Den Bosch

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Word parttime Chauffeur bij PostNL in Den Bosch

Wordt pakketbezorger op zaterdag voor PostNL in Den Bosch!

Parttime postvoorbereider bij PostNL in Den Bosch

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Word parttime pakketbezorger bij PostNL in Den Bosch

Parttime postbezorger bij PostNL in de regio Den Bosch

Werken op zaterdag als chauffeur bij PostNL in Den Bosch

Kom werken als Technisch Operator bij PostNL in Den Bosch!

Parttime chauffeur in de middag bij PostNL in Den Bosch

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Per direct fulltime pakketbezorger bij PostNL Den Bosch

Per direct fulltime chauffeur bij PostNL Den Bosch

Jouw nieuwe baan in Den Bosch bij PostNL

Werken bij PostNL in Den Bosch bij een sorteercentrum als postvoorbereider? Kan zeker, want er is niet één PostNL depot in Den Bosch, maar meerdere. Werken als postsorteerder in een sorteercentrum van PostNL in Den Bosch kan al vanaf een paar uur per week, bijvoorbeeld in de avond. Ideaal als je overdag andere verplichten hebt, zoals een studie of een eigen bedrijfje waarbij je wat wilt bijverdienen. Liever overdag aan het werk? Dan kun je bijvoorbeeld aan de slag als pakketbezorger. Geen rijbewijs? Werken als postbode kan ook met de fiets. Je leest het al: opties genoeg. Meer lezen over de verschillende functies bij PostNL in Den Bosch? Check onze uitgebreide pagina over PostNL. Enthousiast? Kijk tussen onze PostNL vacatures in Den Bosch en solliciteer direct.

Solliciteren op de PostNL vacatures in Den Bosch, hoe gaat dat dan precies? No stress, via YoungCapital is solliciteren een eitje. Maak een account aan (als je die nog niet had) en klik op ‘solliciteer direct’. Dan volg je supersimpel de stappen op het scherm. Wat je verder nodig hebt, is een mooi cv en een spetterende sollicitatiebrief. Met onze sollicitatietips en gratis cv-maker heb je dat zo gefikst. Voor je het weet heb je gesolliciteerd en word je al gebeld door een van onze recruiters over jouw nieuwe job in Den Bosch bij PostNL. Vaak krijg je al een belletje binnen 48 uur. Ook benieuwd wat andere bedrijven aanbieden? Bekijk dan alle logistieke vacatures in Den Bosch.


Veelgestelde vragen

 • Ik wil werken bij PostNL, maar ik woon niet in Den Bosch. Is er ook aanbod in andere steden?

  Jazeker! Kijk maar eens tussen onze andere vacatures bij PostNL. Daar vind je vast een leuke uitdaging bij jou in de buurt.

 • Hoeveel verdien je met post sorteren bij PostNL in 's-Hertogenbosch?

  Dat ligt eraan hoe oud je bent en wat voor taken er precies bij jouw baan horen. Lees meer over het salaris bij PostNL in ‘s-Hertogenbosch op onze infopagina over PostNL.

 • Wat nou als er geen leuke baan staat tussen de PostNL Den Bosch vacatures?

  No worries, misschien vind je wel een leuke baan tussen onze andere logistieke vacatures in Den Bosch. Of stel een e-mailalert in op deze pagina om op de hoogte te blijven van de nieuwste PostNL Den Bosch vacatures.

 • Waar is het sorteercentrum van PostNL in Den Bosch?

  Er zijn twee sorteercentra van PostNL in Den Bosch, één in de buurt van de Brabanthallen. In het zuidoosten ligt het andere sorteercentrum van PostNL Den Bosch, in De Brand. Lijkt het je wel wat om hier te werken? Bekijk dan onze vacatures bij PostNL in Den Bosch en solliciteer.