PostNL magazijnmedewerker vacatures

Er zijn 13 vacatures voor magazijnmedewerker bij PostNL gevonden

Ga werken in een PostNL magazijn

Zoek jij een gezellige bijbaan of toffe logistieke uitdaging? Wat dacht je dan van werken als PostNL magazijnmedewerker? Werken bij het grootste postbedrijf van Nederland staat super op je cv, of dit nou je eerste baantje is of je gewoon meer werkervaring op wilt doen. En het beste nieuws is dat je in beide gevallen welkom bent in het magazijn van PostNL. Zou jij wel willen doorgroeien tot magazijnchef of magazijnbeheerder? Dan is werken als PostNL magazijnmedewerker een geweldige start. Welke precieze functie je ook wilt gaan doen, alle PostNL magazijn vacatures vind je op deze pagina. Wil je ook andere opties zien? Bekijk dan al onze vacatures bij PostNL.

Start nu als parttime Technisch operator in Zwolle

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Fulltime technisch operator bij PostNL in Nieuwegein

Aan de slag als Intern Transporteur bij PostNL in Nieuwegein

Aansturend logistiek medewerker bij PostNL in Tilburg

Parttime Postsorteerder in de nacht bij PostNL in Den Bosch

Werken als fulltime Planbaliemedewerker bij PostNL in Zwolle

Parttime logistiek medewerker bij PostNL in Den Hoorn

Planbaliemedewerker bij PostNL in Breda

Post sorteerder bij PostNL in Nieuwegein

Join PostNL in Houten near Utrecht as a logistic force

Een bijbaan in de logistiek? Geef je op voor onze logistieke pool

Logistiek medewerker gezocht in de avond bij PostNL Den Hoorn (doelgroepregister)

Leuke bijbaan als magazijnhulp? Geef je op voor onze pool

Word magazijnmedewerker bij PostNL

Hoe zo’n baan in een magazijn van PostNL eruitziet? Dat ligt natuurlijk aan de precieze functie waar je in gaat werken. Grote kans dat jij bezig bent met het lossen van pakketjes die binnenkomen, het opslaan van deze pakketjes op de juiste plaats in het magazijn en vervolgens het inladen van pakketten in de bezorgbusjes. Ook het correct sorteren van post en pakketten hoort bij de taken van een PostNL magazijnmedewerker. Het kan zijn dat je een aantal van deze taken oppakt binnen jouw functie, maar ook dat je je met al deze taken bezighoudt. Lees daarom altijd goed de vacatureteksten door voordat je solliciteert op de PostNL magazijnmedewerker vacatures. Dan weet je precies wat je kunt verwachten van jouw potentiële nieuwe baan in een PostNL magazijn. Meer lezen over werken bij PostNL? Check onze PostNL infopagina.

Er zijn wel meer dan 25 sorteercentra van PostNL in Nederland. Dus als je wilt werken als magazijnmedewerker bij PostNL is er altijd wel een magazijn bij jou in de buurt. Bekijk bijvoorbeeld PostNL vacatures in Den Bosch, PostNL vacatures in Tilburg of PostNL vacatures in Zwolle en solliciteer naar jouw nieuwe job als PostNL magazijnmedewerker. Hoe je dat doet? Gewoon met jouw YoungCapital-account. Voor de meeste van deze functies heb je geen werkervaring of diploma nodig. Het enige wat je nodig hebt, is een goede sollicitatiebrief en cv. Kun je wel wat hulp gebruiken? Check dan onze sollicitatietips en gratis cv-maker. All done? Wie weet begin jij dan binnenkort al aan jouw nieuwe uitdaging als PostNL magazijnmedewerker.


Veelgestelde vragen

  • Kan ik werken in een PostNL magazijn?

    Dat kan zeker. Er zijn volop banen in een PostNL magazijn. Ook benieuwd naar andere banen bij het grootste postbedrijf van Nederland? Check al onze vacatures bij PostNL.

  • Waar is het sorteercentrum van PostNL?

    PostNL heeft wel meer dan 25 sorteercentra verspreid door Nederland, bijvoorbeeld in Almere, Breda, Dordrecht, Leeuwarden, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Er is dus altijd wel een sorteercentrum waar jij aan het werk kunt. Meer weten over PostNL? Lees onze infopagina eens door.

  • Hoe oud moet je zijn als magazijnmedewerker bij PostNL?

    Je mag als postsorteerder aan de slag als je 17 bent. Voor andere functies in een magazijn van PostNL moet je vaak minimaal 18 zijn.