Sligro Amsterdam vacatures

Er zijn 3 vacatures bij Sligro Amsterdam gevonden

Werken bij Sligro Amsterdam

Woon je in Amsterdam en lijkt het je leuk om te werken bij Sligro? Dan ben je bij YoungCapital aan het juiste adres. Hier vind je namelijk de leukste vacatures bij Sligro in Amsterdam. Solliciteer bijvoorbeeld op onze vacatures voor Sligro chauffeur en krijg betaald voor dagelijkse roadtrips door de hoofdstad. Of wil je knallen in het magazijn? Dan zijn onze orderpicker vacatures bij Sligro interessant voor jou. Misschien ben jij wel het nieuwe gezicht van de Sligro winkel, en ga je als kassamedewerker aan de slag. Keuze genoeg dus tussen Sligro Amsterdam vacatures. Benieuwd naar alle opties? Bekijk dan al onze Sligro vacatures.

Vind een baan bij Sligro Amsterdam

Zie jij jezelf al werken bij Sligro Amsterdam? Dan is het tijd om te bepalen welke kant je op wilt. Weet jij al precies waarnaar je op zoek bent? Vink dan je voorkeuren aan in het filtermenu. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fulltime of parttime baan. Ben je een avondmens? Ook daarop kun je filteren. Alles aangevinkt? Klik dan op filters toepassen. Grote kans dat jouw favoriete Sligro vacature in Amsterdam op je beeldscherm verschijnt. En dan weet je wel hoe laat het is: tijd om te solliciteren.

Heb je al een account bij YoungCapital aangemaakt? Dan is het solliciteren op Sligro Amsterdam vacatures zo gepiept. Ben jij je sollicitatie skills een beetje verleerd? Daar helpen we je natuurlijk bij. YoungCapital heeft een allerlei sollicitatietips voor jou. Bekijk bijvoorbeeld onze tips voor je sollicitatiegesprek en maak indruk met een goede sollicitatiebrief. Wil je eerst meer weten over het bedrijf voordat je aan je sollicitatie begint? Snappen we helemaal, bekijk dan eens ons artikel over Sligro. Hier vind je onder andere info over functie-eisen, salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb je niks interessants gevonden tussen de Sligro vacatures in Amsterdam, maar wil je wel graag in de logistiek werken? Bekijk dan al onze logistieke vacatures.


Veelgestelde vragen

  • Welke opties zijn er nog meer, behalve de Sligro vacatures in Amsterdam?

    Sligro heeft vestigingen door heel Nederland. Grote kans dus dat er ook eentje bij jou in de buurt zit. Benieuwd? Bekijk dan al onze Sligro vacatures in Nederland.

  • Ik wil graag werken bij Sligro in Amsterdam. Waar kan ik solliciteren?

    Als je op de Sligro Amsterdam vacatures bij YoungCapital solliciteert, krijg je al binnen 48 uur een reactie. Heb je al een YC-account? Dan is het solliciteren zo gedaan.

  • Welke vacatures zijn er bij Sligro in Amsterdam?

    Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als kassamedewerker, koerier of orderpicker. Genoeg keuze dus met de Sligro vacatures in Amsterdam.