Takeaway vacatures

Er zijn 2 vacatures bij Takeaway gevonden

Werken bij Takeaway

Op zoek naar een actieve baan in de buitenlucht? Bij bezorgservice Takeaway krijg je een aantrekkelijk salaris voor jouw diensten als koerier of bezorger. Ook leuk: toeslagen op feestdagen en zelf kiezen tussen vaste uren of flexibele diensten die bij jouw levensstijl passen. Ga voor werk waarbij je lekker veel beweegt en ontdek de mogelijkheden bij Takeaway. Bekijk nu onze Takeaway vacatures en start jouw avontuur in de bezorgwereld.

Vind een (bij)baan bij Takeaway

Zie jij jezelf al op de fiets maaltijden bezorgen? Dan zijn deze Takeaway vacatures misschien wat voor jou. Takeaway (ook wel Thuisbezorgd) is actief in heel Nederland. Waar je ook woont, je kunt bijna overal wel aan de slag als fietskoerier. Ga jij bezorgen met een e-bike of stap je op je oude vertrouwde fiets? Aan jou de keuze. Als koerier fiets je naar klanten om de lekkerste maaltijden warm en op tijd te bezorgen. Doe dit met een glimlach en wie weet steek je dan een lekkere fooi in je zak. Natuurlijk staat zo’n Takeaway job ook nog eens mooi op je cv. Enthousiast geworden? Check de Takeaway vacatures en solliciteer op jouw favoriet.

Bij Takeaway solliciteren? Doen.

Met de Takeaway vacatures ben je altijd onderweg en in beweging. Ideaal als je als koerier veel energie hebt en graag buiten bent. Maar ook met een job als bezorger verken je in no time jouw stad. In deze functie heb je de vrijheid om te werken wanneer en hoeveel jij wilt. Als je gaat werken bij Takeaway kun je ook voor vaste uren kiezen. Zo combineer je deze (bij)baan makkelijk met jouw dagelijkse verantwoordelijkheden, zoals je studie. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten van zo’n Takeaway job? Lees dan onze inside story van een fietskoerier. Enthousiast? Check daarna meteen onze Just Eat Takeaway vacatures.

Lever jij graag snelle en vriendelijke service? Dan wachten de Takeaway vacatures op jou. Wie weet sluit je je shift wel af met een flinke fooi. Deze mag je helemaal zelf houden bij Takeaway. Daarnaast krijg je een kilometervergoeding wanneer je jouw eigen fiets pakt én krijg je een bonus tijdens piekuren. Allemaal leuke extra’s als je gaat werken bij Takeaway. Kun jij niet wachten om te beginnen aan jouw Takeaway career? Solliciteer dan op jouw favo vacatures bij Takeaway. En ben je benieuwd naar andere flexibele bijbanen waarbij je lekker on the road bent? Misschien is een baan als boodschappenbezorger wel iets voor jou.


Veelgestelde vragen

  • Hoe is het om te werken als fietskoerier bij Takeaway?

  • Bij Takeaway kun je als fietskoerier zowel voor flexibele als vaste werkuren kiezen. Benieuwd naar hoe een dag in het leven van een fietskoerier eruitziet? Je leest het in onze inside story van een fietskoerier.

  • Hoe oud moet ik zijn om bij te kunnen werken bij Takeaway?

  • Vanaf 16 jaar kun je als fietskoerier of bezorger bij Takeaway aan de slag. Als je geen eigen fiets hebt, maak je gebruik van een van de e-bikes van Takeaway. Enthousiast? Check snel onze Takeaway vacatures.