Thuisbezorgd bezorger vacatures

Er zijn 1 vacatures voor bezorger bij Thuisbezorgd gevonden

Bij Thuisbezorgd bezorger worden

Zoek je een toffe (bij)baan in de buitenlucht? Overweeg dan eens om bij Thuisbezorgd bezorger te worden. Zelfstandig langs restaurants rijden om maaltijden op te halen en te bezorgen met een toffe e-bike. Dat is wat je als Thuisbezorgd bezorger gaat doen. Je rijdt dus lekker rond in jouw woonplaats om maaltijden te bezorgen op de tijden die jou uitkomen. En dat allemaal voor een mooi basissalaris waar nog leuke toeslagen en bonussen bij komen. Klinkt goed, bezorger worden bij Thuisbezorgd? Check de details en mogelijkheden in onze Thuisbezorgd bezorger vacatures. Liever iets breder zoeken? Neem dan ook even een kijkje bij onze andere Thuisbezorgd vacatures.

Werken als bezorger bij Thuisbezorgd

Nice, maar hoe werkt werken als Thuisbezorgd bezorger precies? Werken als bezorger bij Thuisbezorgd doe je meestal in shifts van vier uur. Aan het begin van jouw shift krijg je in een app de bestellingen te zien waarvoor jij als maaltijdbezorger verantwoordelijk bent. Je haalt een e-bike op bij de Thuisbezorgd hub bij jou in de buurt óf springt op jouw eigen fiets. Dan is het tijd om de eerste bestelling op te halen bij het restaurant en de maaltijd te bezorgen. Zo werk je alle bestellingen een voor een af, totdat je dienst erop zit. Dit staat je te wachten als je gaat bezorgen voor Thuisbezorgd. Enthousiast? De Thuisbezorgd bezorger vacatures staan op deze pagina voor je klaar. Ook benieuwd naar de mogelijkheden bij andere bedrijven? Bekijk dan al onze vacatures voor bezorger.

Voor Thuisbezorgd bezorgen is dus zelfstandig werk, dat je makkelijk afstemt op jouw wekelijkse schema. Een bijbaan is geen enkel probleem, zolang je minimaal acht uur per week beschikbaar bent. Maar ook fulltime bezorgen voor Thuisbezorgd is mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden op dit moment? Check de Thuisbezorgd bezorger vacatures op deze pagina. Een leuke job bij jou in de buurt gevonden? Tijd om te solliciteren op een van de Thuisbezorgd vacatures voor bezorger. Via YoungCapital is dat een eitje. Log in met jouw YC-account en vul alle gegevens in. Hulp nodig? Check onze sollicitatietips en gebruik de gratis cv-maker als jouw cv een make-over nodig heeft. All done? Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op, vaak al binnen twee werkdagen. Voor je het weet begin je al met werken als bezorger bij Thuisbezorgd.


Veelgestelde vragen

 • Heeft Thuisbezorgd eigen bezorgers?

  Ja, Thuisbezorgd heeft eigen bezorgers in dienst. Zij gaan langs verschillende restaurants om voor hen maaltijden te bezorgen. Ook benieuwd naar andere jobs bij Thuisbezorgd? Check het overzicht met al onze Thuisbezorgd vacatures.

 • Wat verdient een bezorger bij Thuisbezorgd?

  Op onze infopagina over Thuisbezorgd vind je alle info over salaris, de verschillende functies, doorgroeimogelijkheden en meer. Enthousiast? Solliciteer direct op onze Thuisbezorgd vacatures voor bezorger en ga voor Thuisbezorgd bezorgen.

 • Hoe kan ik bezorger worden bij Thuisbezorgd?

  Via YoungCapital solliciteer je heel makkelijk op allerlei Thuisbezorgd bezorger vacatures. Wie weet ga jij binnenkort al bezorgen voor Thuisbezorgd.

 • Kan ik ook bij Thuisbezorgd als scooter bezorger werken?

  Meestal bezorg je met de fiets als je werkt bij Thuisbezorgd. De scooter bezorgers die je soms op de weg ziet, zijn vaak in dienst van één specifiek restaurant.

 • Hoe is het om te werken als bezorger bij Thuisbezorgd?

  Dat weet je natuurlijk pas écht als je het werk zelf doet. Lees in onze blog een inside story van een fietskoerier.