Bij Thuisbezorgd solliciteren: dit moet je weten

Jouw carrière bij Thuisbezorgd

Bij Thuisbezorgd solliciteren, heb je daar al eens aan gedacht? Thuisbezorgd is al jaren niet weg te denken. Cravings op de late avond? Een pizzaatje is zo besteld. Vrienden over de vloer? Met een paar klikken regel jij een partybox sushi. Via Thuisbezorgd bestellen doe je vast wel. Maar er gaan werken is ook nog niet zo’n gek idee. Zelfstandig op een e-bike van Thuisbezorgd (óf je eigen fiets) maaltijden bezorgen in jouw stad op de uren die jij wilt. Klinkt dat niet top? Maar wat verdien je bij Thuisbezorgd? En hoe oud moet je zijn om bij Thuisbezorgd te werken? Goed nieuws: dat en meer vertellen wij je op deze pagina.

Waarom werken bij Thuisbezorgd?

Je hebt volop opties als jij een toffe parttime of fulltime job zoekt. Dus even op een rijtje: waarom zou je kiezen voor een Thuisbezorgd (bij)baan? Hieronder staan goede redenen.

 • Je krijgt bovenop je salaris bij Thuisbezorgd fooi, bonus tijdens piekuren, stadstoeslag in geselecteerde steden en een kilometervergoeding als je je eigen fiets gebruikt.
 • Goede doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld Hub Coördinator of Driver Captain bij Thuisbezorgd.
 • Je eigen uren bepalen, vanaf 2 shifts per week van 4 uur.
 • Superveel zelfstandigheid, vrijheid én je bent sportief bezig.
 • Werken bij een groot, succesvol en internationaal bedrijf (staat mooi op je cv!).

Wie is Thuisbezorgd?

Top, maar wie was Thuisbezorgd ook alweer? Wel zo handig om iets over de backstory te weten voordat je solliciteert bij Thuisbezorgd. Misschien ben je het even kwijt met al die delivery services, maar Thuisbezorgd is een van de bekendste. Denk maar aan de oranje jassen en bezorgtassen. Al in 2000 begonnen ze met bezorgen als onderdeel van Takeaway.com. Da’s een van de grootste bezorgservices van eten ter wereld. In 2000 kende lang niet iedereen Thuisbezorgd, maar dat is inmiddels wel anders. Nu zijn ze de grootste op de markt en bezorgen ze meer dan 1 miljoen bestellingen per maand! Je raadt het al: daar kunnen ze jouw hulp wel bij gebruiken. Bij Thuisbezorgd solliciteren is dus geen slecht idee; nieuwe bezorgers zoeken ze altijd wel.

Thuisbezorgd in a nutshell

De backstory weten we nu, maar hoe is Thuisbezorgd op de werkvloer? Dat is natuurlijk ook handig om te weten als je bij Thuisbezorgd gaat solliciteren. Het doel van Thuisbezorgd is eten zo snel, makkelijk en betrouwbaar mogelijk bezorgen. Daar help jij natuurlijk aan mee op je bezorgfiets. En hoe zit het met je collega’s? Er werken veel studenten bij Thuisbezorgd, ook internationale studenten. Dat betekent dus een gezellige internationale sfeer. Engels spreken op de werkvloer is bij veel hubs niks vreemds. Belangrijk is dus dat je daar voor openstaat. En dat zorgt voor alleen maar wins, want niets is leuker dan nieuwe vrienden maken die van over de hele wereld komen.

Maak een account aan

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures bij Thuisbezorgd? Maak binnen 2 minuten een gratis een account aan en vind die leuke baan.

Functies bij Thuisbezorgd

Op wat voor banen je precies kunt solliciteren bij Thuisbezorgd? Vooral op een baan als fietskoerier of bezorger. Soms zijn er ook andere mogelijkheden, bijvoorbeeld in de klantenservice. Maar de meeste vacatures bij Thuisbezorgd die je tegenkomt zijn waarschijnlijk voor fietskoerier of bezorger. Voordat je bij Thuisbezorgd gaat solliciteren wil je vast nog wat meer weten hierover. Hoeveel verdien je bij Thuisbezorgd voor zo’n baan? Mag je je jouw fooi bij Thuisbezorgd zelf houden? Hoe oud moet je zijn voor een Thuisbezorgd baan? Hebben we voor je uitgezocht.

Spring op die Thuisbezorgd-fiets

De meest voorkomende job bij Thuisbezorgd is dus op de fiets bezorgen. Als je begint met deze baan als maaltijdbezorger, kun je kiezen tussen een e-bike van Thuisbezorgd, of je eigen fiets gebruiken. Beide opties hebben voordelen. Met zo’n mooie oranje e-bike hoef je niet als een idioot te trappen (maar je ben je nog steeds sportief bezig). Gebruik je je eigen fiets, dan krijg je daarvoor een kilometervergoeding.

Hoe werkt werken bij Thuisbezorgd als bezorger dan? Met je eigen fiets kun je vanuit huis beginnen. Als je een e-bike van Thuisbezorgd gebruikt, start je jouw shift vanuit een hub bij jou in de buurt. Op je smartphone ontvang je via de app bestellingen. Eén voor één werk je ze af, totdat jouw shift erop zit. Lekker zelfstandig dus. Belangrijk is dat je goed werkend internet hebt en altijd een powerbank op zak. Met een lege batterij kom je ten slotte niet ver. Dit werk doe je minimaal twee shifts per week van vier uur. Da’s minimaal acht uur per week, dus. Jouw beschikbaarheid kun je makkelijk doorgeven, zodat je wordt ingepland wanneer het jou uitkomt. Benieuwd naar een inside story over het werk van een fietskoerier? Check de video hieronder en lees onze blog over werken als fietskoerier.

Maar hoe oud moet je zijn om te werken bij Thuisbezorgd? Minimaal 16 jaar, maar je mag tot je 18e wel maar maximaal 16 uur aan de slag. Dus ben je 16 of ouder? Dan mag je op zo’n oranje e-bike springen en maaltijden bezorgen. Wat het Thuisbezorgd bezorger salaris is? Het Thuisbezorgd salaris bij 16 jaar ligt rond de € 6,70. Da’s nog exclusief de bonussen en fooien die er eventueel bijkomen. Die fooi mag je trouwens helemaal zelf houden. Het Thuisbezorgd uurloon bij 17 jaar ligt op € 7,16. Ben je eenmaal 18? Dan mag je fulltime aan de slag en ligt je salaris rond de € 8,64. Vanaf 21 jaar verdien je minimaal € 14,33 per uur exclusief toeslagen, bonussen en fooien. Dat kan oplopen tot maximaal zo’n € 19,83. Even voor het overzicht:

Fietskoerier of bezorger bij Thuisbezorgd
Minimumleeftijd 16 jaar
Diploma nodig Nee
Overige eisen Eigen smartphone met 4G-verbinding en powerbank, minimaal twee avonden per week beschikbaar
Toeslagen Bonus in piekuren, fooi, stadstoeslag (geselecteerde steden)

Thuisbezorgd salaris per leeftijd

Wil je nog een keer in één overzicht het uurloon bij Thuisbezorgd per leeftijd zien? Hebben we voor je geregeld. Check de tabel hieronder.

Leeftijd Uurloon Thuisbezorgd Maandloon Thuisbezorgd
16 jaar € 6,70 € 472
17 jaar € 7,16 € 496
18 jaar € 8,64 € 1.783
19 jaar € 8,64 € 1.783
20 jaar € 11,47 € 2.225
21 jaar en ouder € 14,33 € 2.671

Dit is een salarisindicatie, de precieze salarissen kunnen afwijken.
Laatst geüpdatet: 18 januari 2024

Niet verkeerd, toch? Wil jij dit wel? Check onze fietskoerier vacatures bij Thuisbezorgd en bezorger vacatures bij Thuisbezorgd. Meer lezen over het werk als bezorger? Check het artikel over bezorger in de beroepengids van Jobbird.

Werken bij Thuisbezorgd: ervaringen

Secundaire arbeidsvoorwaarden bij Thuisbezorgd

Behalve een prima basissalaris krijg je dus nog allerlei extra’s bij Thuisbezorgd. Goed om rekening mee te houden als je bij Thuisbezorgd gaat solliciteren. We noemden al een paar toeslagen en bonussen, maar hier nog even op een rijtje, inclusief alle andere secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Keuze tussen parttime werken vanaf 8 uur per week waarbij je zelf je werktijden bepaalt, of fulltime (40 uur per week).
 • Kilometervergoeding eigen vervoer: € 0,10 of € 0,19 voor een fiets of e-bike, € 0,21 voor een scooter en € 0,31 voor een auto.
 • Stadstoeslag: € 0,50 per uur in geselecteerde steden (o.a. Amsterdam, Haarlem, Eindhoven, Den Haag, Den Bosch, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Tilburg, Maastricht en Breda).
 • Piekuren bonus: € 1,- per geleverde bestelling tussen 17:00 en 21:00.
 • Fooien boven op je salaris die je volledig zelf mag houden.
 • Vakantietoeslag: 8%, uitbetaald in mei of juni.

secundaire-arbeidsvoorwaarden-thuisbezorgd

Opleidings- en doorgroeimogelijkheden bij Thuisbezorgd

Bang dat je geen doorgroeimogelijkheden hebt als je gaat werken als maaltijdenbezorger? Daar hoef je bij Thuisbezorgd niet bang voor te zijn. Als je je werk goed doet, is er altijd de mogelijkheid om door te groeien tot Driver Captain of Hub Coördinator. Tot wát? Een Driver Captain is iemand die alle fietskoeriers aanstuurt en in de gaten houdt of het werk goed verloopt. Een soort van teamlead, dus. Wel bezorg je zelf ook nog steeds maaltijden.

De Hub Coördinator is iemand die werkt op, je raadt het al, de hub waar de fietskoeriers hun shift starten. Daar zorg je ervoor dat alles in goede banen verloopt. Bij deze job bezorg je zelf dus geen maaltijden meer. Meestal heb je voor deze baan wel een mbo-diploma nodig.

Via YoungCapital werken bij Thuisbezorgd

Enthousiast geworden? Goed nieuws: als je bij Thuisbezorgd wilt solliciteren kun je gewoon bij ons aankloppen. Wij hebben namelijk verschillende vacatures openstaan. Het voordeel van via YoungCapital solliciteren? Dat je super snel van onze recruiters hoort, soms zelfs al binnen 48 uur. Ook kun je ons alles vragen over de job, wanneer je maar wilt. Jouw contactpersoon staat altijd voor je klaar. Heb je al een YoungCapital-account? Dan is solliciteren bij Thuisbezorgd helemaal een eitje. Hulp nodig? Wij hebben ook handige sollicitatietips én een gratis cv-maker. Makkelijker wordt het niet.

Check onze vacatures bij Thuisbezorgd

Veelgestelde vragen

 • Vanaf welke leeftijd mag je werken bij Thuisbezorgd?

 • Je mag beginnen met werken bij Thuisbezorgd als je 16 jaar bent. Al zin in? Check meteen onze openstaande vacatures bij Thuisbezorgd.

 • Hoeveel verdien je bij Thuisbezorgd bij 16 jaar?

 • Als je gaat werken bij Thuisbezorgd ligt het salaris bij 16 jaar op minimaal € 472 per maand als je fulltime (voor een 16-jarige dus 16 uur) werkt. Het uurloon bij Thuisbezorgd is voor een 16-jarige minimaal € 6,70 exclusief bonussen en toeslagen.

 • Hoe hoog is het Thuisbezorgd salaris bij 17 jaar?

 • Het Thuisbezorgd loon voor een 17-jarige ligt op minimaal € 7,16 per uur exclusief bonussen en toeslagen.

 • Hoeveel verdien je bij Thuisbezorgd bij 18 jaar?

 • Als je bij Thuisbezorgd gaat werken ligt het salaris bij 18 jaar op minimaal € 1.783 per maand als je fulltime werkt. Het loon bij Thuisbezorgd per uur ligt voor een 18-jarige op minimaal € 8,64 exclusief bonussen en toeslagen.

 • Kun je bij Thuisbezorgd op de scooter bezorgen?

 • Als je bij Thuisbezorgd gaat werken, bezorg je eigenlijk altijd op de fiets. Iemand die op de scooter voor Thuisbezorgd bezorgt, bezorgt meestal voor één specifiek restaurant. Partnerrestaurants van Thuisbezorgd kunnen namelijk zo’n bezorgscooter aanschaffen.

Bekijk ook eens deze bedrijven