Vacatures in Canada

Er zijn 1 vacatures in Canada gevonden

Een baan in Canada

Zou jij wel (tijdelijk) willen werken in het land van de uitgestrekte natuurgebieden, hoge levenskwaliteit én maple syrup? Dan zit je hier goed, want op deze pagina vind je onze vacatures in Canada. Als je wilt werken in het buitenland en een unieke levenservaring wilt opdoen door ver van huis te gaan, is Canada een geweldige keuze. Of je er nou voor een paar maanden vakantiewerk wilt doen of een heel tussenjaar wilt doorbrengen in Canada, er is van alles mogelijk. Benieuwd wat er op dit moment voor banen worden aangeboden? Scrol door onze vacatures in Canada en raak geïnspireerd. Staat er nog niks tussen? Schrijf je dan in voor onze poolvacature, dan nemen wij contact met je op zodra we een leuke job in de aanbieding hebben.

Vind jouw ideale baan in Canada

Als je wilt werken in Canada en vacatures gaat zoeken, wil je natuurlijk wel een baan vinden die past bij jouw interesses en skills. Je wilt er immers een leuke ervaring van maken die je nooit zult vergeten. Bedenk daarom goed wat voor werk je zou willen doen in Canada. Wil je werken in een hotel of restaurant? Is het meer wat voor jou om voor een bekend bedrijf te gaan werken in de klantenservice? Of wil je graag werken als au pair? Het is allemaal mogelijk in Canada. Meteen weten of jouw ideale baan op dit moment wordt aangeboden? Gebruik dan de filters om jouw voorkeuren aan te geven en check de vacatures in Canada die overblijven.

Solliciteer direct

Heb je een toffe uitdaging gevonden tussen de vacatures in Canada? Heb jij je ook al ingelezen over waar je rekening mee moet houden als je tijdelijk gaat verhuizen naar het land? Als je meer info nodig hebt, lees dan rustig onze werken in Canada en wonen in Canada-pagina’s door. Ben je helemaal klaar om te solliciteren? Klik dan op ‘solliciteer nu’ en loop alle stappen door. Controleer goed in de vacature of jouw cv en sollicitatiebrief in het Engels of Nederlands geschreven moeten zijn en maak je bestanden in orde. Tips nodig? Check onze pagina’s over een cv maken en een sollicitatiebrief schrijven om een onvergetelijke indruk achter te laten op de werkgever. Staat er nog geen passende baan voor jou tussen? Reageer dan op onze poolvacature en we nemen contact met je op als we iets voor jou hebben. Je kunt ook een e-mail alert instellen via jouw YoungCapital-account, dan krijg je meteen een mailtje als er nieuwe vacatures in Canada worden aangeboden.


Veelgestelde vragen

  • Heb ik een werkvergunning en visum nodig om te mogen werken in Canada?

    Ja, om tijdelijk te mogen wonen en werken in Canada heb je een visum en/of werkvergunning nodig. Wat precies mogelijk is voor jouw situatie lees je op onze werken in Canada-pagina.

  • Hoe kom ik aan een appartement als ik wil wonen en werken in Canada?

    Je kunt op verschillende manieren een appartement huren als je in Canada gaat wonen en werken. Lees onze tips over het vinden van een appartement op de wonen in Canada-pagina.