Vacatures in Noorwegen

Er zijn 1 vacatures in Noorwegen gevonden

Een baan in Noorwegen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zou je wel willen werken in Noorwegen? Dan zit je hier goed, want op deze pagina vind je onze vacatures in Noorwegen. Hou je van uitgestrekte natuur, koude winters en culturele steden? Is het jouw droom om het Noorderlicht te zien? Dan spreekt Noorwegen jou vast aan als je wilt werken in het buitenland. Eerst meer weten voordat je gaat solliciteren? Lees dan onze pagina’s over wonen en werken in Noorwegen. Overtuigd dat dit hét land is voor jou? Bekijk dan hier alle vacatures in Noorwegen. Misschien wil je een tussenjaar in het land doorbrengen of ben je juist op zoek naar vakantiewerk. Dit is allemaal mogelijk, dus scrol rustig door het aanbod en ontdek jouw opties.

Banen in Noorwegen

Als je gaat werken in Noorwegen wil je natuurlijk wel een baan die bij je past en waarbij je jouw skills kunt gebruiken. Om sneller en makkelijker te zoeken naar een passende baan, kun je de vacatures in Noorwegen filteren aan de hand van jouw voorkeuren. Dus vraag jezelf af: wil je aan de slag in de klantenservice, liever in de horeca of juist in een totaal andere branche? Denk ook vast na over hoeveel uur jij wilt gaan werken. Wil je nog tijd overhouden om rond te reizen? Dan kun je waarschijnlijk het beste tussen de parttime banen in Noorwegen zoeken.

Neem de uitdaging aan

Heb je iets leuks gevonden tussen de vacatures in Noorwegen? Neem die uitdaging dan aan en solliciteer. Klaar voor de start? Wacht nog even, want het is wel zo handig om te weten wat je allemaal moet regelen als je tijdelijk naar het buitenland gaat. Lees dus goed onze pagina’s over wonen en werken in Noorwegen door om je voor te bereiden. Gaat dat allemaal lukken? Hoog tijd om op de solliciteerknop te klikken en jouw sollicitatie in orde te maken. Daarvoor schrijf je natuurlijk een sterke motivatiebrief en voeg je een mooi cv toe. Heb je nog vragen? Bel of schrijf onze contactpersoon die staat vermeld in de vacature. Nog geen vacature voor jou gevonden? Schrijf je in via de poolvacature, dan laten we het meteen weten als er vacatures in Noorwegen op onze website verschijnen.


Veelgestelde vragen

  • Heb je een visum of werkvergunning nodig om te mogen werken in Noorwegen?

    Nee, je hebt geen visum of werkvergunning nodig om aan de slag te gaan in Noorwegen. Wel moet je je (gratis) registreren als je langer dan 3 maanden in het land blijft.

  • Is er veel werk in Noorwegen?

    Vooral in de technische branche worden buitenlandse (jonge) werknemers met open armen ontvangen. Maar er is in andere beroepsgroepen ook voldoende werk te vinden.

  • Hoe solliciteer ik op vacatures in Noorwegen?

    Dit kun je gewoon doen zoals je gewend bent van YoungCapital. Reageer op de vacatures met een mooi cv en een sterke sollicitatiebrief. YoungCapital vormt de schakel tussen jou en de werkgever, dus je kunt altijd bij ons terecht als je vragen hebt.