Vacatures in Frankrijk

Er zijn 2 vacatures in Frankrijk gevonden

Een baan in Frankrijk

Heb jij zin in een nieuw avontuur, maar wil je niet te ver van huis gaan werken? Kies dan voor het land van croissants, fromage et champagne: Frankrijk. Wij hebben allerlei vacatures in Frankrijk voor jou. In Frankrijk waan je jezelf in een andere cultuur, maar ben je altijd weer binnen een paar uur thuis. Wil jij werken in Zuid-Frankrijk, kies jij voor een bruisende stad als Parijs of ga je liever werken op een camping in Frankrijk? Kun je al wat Frans, of wil je tijdens het werken Frans leren? Het is allemaal mogelijk... Neem een kijkje bij onze vacatures in Frankrijk en laat je inspireren!

Vind de ideale baan voor jou

Op deze pagina vind je diverse vacatures in Frankrijk, maar je wilt natuurlijk alleen de Franse vacatures zien die relevant zijn voor jou. Om het jezelf makkelijker te maken, kun je het filtermenu gebruiken. Daar geef je jouw verschillende voorkeuren aan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een vakantiebaan in Frankrijk? Vink dit dan aan. Ook kun je hier aangeven in welke branche je wilt werken en welke talen je spreekt. Heb je alles aangevinkt? Pas de filters dan toe en je ziet alleen de vacatures in Frankrijk die aan jouw eisen voldoen. Jouw ideale baan gevonden? Lees dan meteen onze artikelen over werken in Frankrijk en wonen in Frankrijk. Zo ben je meteen goed voorbereid op jouw avontuur.

Solliciteer direct via YoungCapital

Heb je een Franse vacature gevonden die jou helemaal enthousiast maakt? Ga er dan gelijk voor! Heb je de vacature goed doorgelezen? Dan weet je precies wat er van jou verwacht wordt. Soms wordt er bijvoorbeeld verwacht dat je jouw sollicitatiebrief in een andere taal schrijft. YoungCapital heeft ook sollicitatietips voor jou, zodat je goed voorbereid bent op het sollicitatieproces. Staat alles klaar? Controleer of alles in orde is en solliciteren maar. Twijfel je nog of dit de juiste stap voor jou is? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, dan geven we antwoord op al jouw vragen.


Veelgestelde vragen

  • Wat moet ik regelen als ik wil werken in Frankrijk?

    Als EU-burger kun je zonder visum wonen en werken in Frankrijk. Natuurlijk zijn er altijd dingen die je moet regelen. Bekijk onze wonen in Frankrijk en werken in Frankrijk-pagina’s voor alle info.

  • Hoe kan ik solliciteren op de vacatures in Frankrijk?

    Solliciteren via YoungCapital is heel simpel. Klik op de solliciteerknop en log in met jouw YoungCapital-account of vul jouw gegevens in. Hierna hoef je nog alleen je cv en motivatiebrief te uploaden en jouw sollicitatie te verzenden.