DUS JE ZOEKT KLANTCONTACTMEDEWERKERS?

Zoek je klantcontactmedewerkers die morgen kunnen beginnen? Die echt goed zijn? Die kunnen denken en doen tegelijk, die snappen dat zij het visitekaartje zijn van jouw organisatie? Wij regelen dat voor je. Snel, zonder dat jij er omkijken naar hebt. Beloofd.

werken in klantcontact

Snel een tandje bijzetten? Doen we

YoungCapital heeft de grootste jongerendatabase van Nederland, met vijf miljoen profielen. Ruim 350.000 van die studenten, starters en young professionals zoeken werk op een klantenservice. Met slimme technologie vinden we razendsnel de juiste kandidaat voor elke functie. We maken een preselectie voor een direct inzetbare flexpool. Hierdoor kunnen we razendsnel een tandje bijzetten zodra dat nodig is, en zit je nergens aan vast in rustige periodes. Als het moet, gaan onze kandidaten morgen al bij jou aan de slag.

werken in klantcontact

Barstensvol energie, nog lang niet vastgeroest

Wekelijks werken er ruim 5.000 YoungCapital-uitzendkrachten in de klantenservice bij 50 organisaties. Van klantadviseurs tot webcarespecialisten. Onze kandidaten zijn jong, hoogopgeleid en flexibel. Ze doen en denken tegelijk. Daar selecteren we ze op. Ze barsten van de energie, ambities en willen zich ontwikkelen. Met hun frisse blik doorbreken ze patronen waarin anderen zijn vastgeroest. Dat maakt het verschil. Niet voor niets worden onze kandidaten vaker in vaste dienst genomen dan andere uitzendkrachten.

werken in klantcontact

Doen en denken tegelijk, daar selecteren wij op

Wij vinden potentie en capaciteiten belangrijker dan ervaring. Met onze neuropsychologische tests kunnen we die capaciteiten meten. Hoe goed kan iemand zich concentreren in een hectische omgeving? En kan-ie ook multitasken? Dankzij onze tests weten wij welke kandidaten de eigenschappen bezitten die zo onmisbaar zijn in het contactcenter.

werken in retail

Wij spreken de taal van jongeren

Al twintig jaar lang is YoungCapital dé recruitmentspecialist op het gebied van jong talent. Wij weten hoe we ze aanspreken en blijven boeien. Want wij zijn die doelgroep. De gemiddelde leeftijd bij YoungCapital is 27 jaar en wij zijn de snelst groeiende uitzender van Nederland. Eén blik op onze awards maakt duidelijk wat jong talent met de juiste mindset voor een organisatie kan betekenen.

Deze bedrijven kiezen ook voor YoungCapital:

Bol.com
KPN
Essent
Vodafone-ziggo
ING
Rabobank
Sanoma
Albert Heijn
Coolblue
Webhelp

customer-contact-centers

Ook behoefte aan die jonge, ambitieuze medewerkers? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om met je mee te denken. Je gaat energie van ons krijgen!