Administratief medewerkers gezocht? Wij helpen graag

Nauwkeurige en sociale administratief medewerkers inhuren? Je bent bij YoungCapital aan het juiste adres. We hebben ruim 7,5 miljoen ingeschreven kandidaten. Gemotiveerde en flexibele krachten die niet kunnen wachten om (meer) werkervaring op te doen. Voor korte of langere tijd. Fulltime, parttime of als bijbaan. We matchen jouw wensen met een geschikte kandidaat. Vandaag nog, als het moet.

Dus, heb jij snel administratief medewerkers nodig? Bel ons via 023 - 751 92 40 of klik op de onderstaande button.

Administratief personeel via YoungCapital betekent:

  • Talent dat past bij jouw organisatie, geselecteerd op basis van jouw behoeften.
  • Flexibiliteit. Op- en afschalen is zo gebeurd.
  • Een keer geen administratieve rompslomp. Wij regelen alles.
  • Een vast contactpersoon voor al je vragen en (extra)
Directeur MKB

Hi, ik ben Willem Hop

Mkb-bedrijven helpen groeien en verjongen, door werkgevers en jong talent te matchen. Met ruim tien jaar ervaring op zak help ik je graag. Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Bel me voor een afspraak, dan zien we elkaar snel!

Willem Hop, directeur MKB
w.hop@youngcapital.nl
06 - 14 88 72 27

Van een goede match naar een duurzame

Van een goede match naar een duurzame

Administratief personeel gezocht? In onze database vind je er duizenden. Flexkrachten die uitblinken door hun mindset. Gemotiveerd, ambitieus en energiek zijn. Altijd met nieuwe ideeën komen en een frisse blik hebben op de afdeling. En perfect aansluiten bij jouw organisatie. Want, werkplezier en loyaliteit zijn net zo belangrijk. Niet gek dus dat veel kandidaten na een tijdelijke opdracht in vaste dienst treden bij onze klanten.

Administratief medewerkers inhuren is zo gebeurd

Administratief medewerkers inhuren is zo gebeurd

Wij nemen alles uit handen. Van het aantrekken van talent tot het selecteren van de juiste match. Het enige wat jij hoeft te doen, is ons vertellen wat je zoekt. Een administratief medewerker die om kan gaan met vertrouwelijke documenten? Of juist een backoffice medewerker die in een handomdraai orde schept in de datastroom? Duidelijk. We regelen razendsnel iemand. Ook voor grote aantallen draaien wij ons hand niet om. Ontzorgen is ons doel. Zodat jij je kunt focussen op de dagelijkse gang van zaken.

Telefonist, receptionist of secretaresse gezocht

Telefonist, receptionist of secretaresse gezocht

Je vindt het allemaal in onze database met ruim 7,5 miljoen kandidaten. Ook hebben we verschillende pools waar we bepaald talent bundelen. Om nog sneller de juiste match voor jou te vinden. Een groep mensen met dezelfde specialiteit, zoals telefonisten, receptionisten of secretaresses. Maar bijvoorbeeld ook commerciële callcenter medewerkers. Wie je ook zoekt, wij hebben het in huis.

Deze bedrijven kiezen ook voor talent via YoungCapital

Translink

Dit zeggen onze klanten

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we bellen vandaag nog terug.

Verplicht veld *