Van die sociale types, die de weg weten op alle digitale kanalen. Die vlekkeloos Nederlands spreken en schrijven, problemen oplossen en zo nu en dan creatief uit de hoek komen. Dan zit je goed, want onze database barst van het jonge talent dat staat te trappelen om hun carrière als webcaremedewerker bij jou te beginnen.

Daarom YoungCapital

{{ theme.subject }}

{{ theme.text }}

Webcare en YoungCapital: een logische combinatie

Ruim honderdduizend studenten en starters uit onze database zoeken een webcarefunctie. En ze zijn geknipt voor het werk. Ze leren snel, zijn enthousiast en spreken vloeiend digitaal. 24/7 connectivity is voor hen vanzelfsprekend. Net als voor ons. Daarom zijn YoungCapital en webcare ook zo’n logische combinatie. Niet toevallig scoren YoungCapital-medewerkers uitzonderlijk goed bij de Beste Social Awards categorie ‘webcare’. Onze Robin van der Velde sleepte de titel in de wacht.

werken in webcare

Wij combineren kwaliteit met flexibiliteit

Voordat wij onze kandidaten aan je voorstellen, hebben we ze uitgebreid getest. Kunnen ze multitasken? Kennen ze 't kofschip? Zodra er een match is, krijgt de kandidaat een webcaretraining. Zo weet je zeker dat je nieuwe medewerkers goed beslagen ten ijs komen. En je geniet van ultieme flexibiliteit. Bij grote projecten schakelen we razendsnel extra krachten in. Zo kun je er ook tijdens drukke periodes op vertrouwen dat jouw klanten goed geholpen worden.

werken in webcare

Samen maken we dat talent voor jou kiest

Goede webcaremedewerkers hebben het voor het kiezen. Wie uitstekende webcare wil leveren, zal zich als aantrekkelijke werkgever moeten opstellen. Maar hoe doe je dat? Daar gaan we graag over in gesprek. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij als geen ander wat jongeren belangrijk vinden aan een werkgever. We weten wat ze drijft, wat ze motiveert en wat maakt dat ze vertrekken. Die kennis delen we graag met je. Zo zorgen we samen dat webcaretalent voor jouw organisatie kiest. En blijft kiezen.

werken in webcare

Deze bedrijven kiezen ook voor webcaretalent via YoungCapital

Ahold Delhaize
Ditzo
KPN
Cendris
Ziggo

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek. Zullen we een afspraak maken?

Ja, lijkt me leuk
*
*
*
*