Agrarische vacatures

Er zijn 26 agrarische vacatures gevonden.

Heb jij groene vingers, vind jij de preservering van de natuur onwijs belangrijk en zoek je een baan waarbij je de hele dag in de weer bent? Dan zijn de agrarische vacatures op deze pagina voor jou écht het bekijken waard. Er staat van alles en nog wat tussen, dus aan keuze geen gebrek. Met de agrarische vacatures kun je van jouw passie je beroep maken. Wie wil dat nou niet?

Allerlei banen in de agrarische sector

Met de agrarische vacatures van YoungCapital kun je werkelijk alle kanten op. Ben je creatief en heb je goed ruimtelijk inzicht? Dan is een baan als hovenier echt iets voor jou. Liever aan het werk met dieren? Ga dan voor die baan als veehouder. Van boswachter tot bloemist, er zit voor iedereen wel wat tussen. Hoewel de agrarische vacatures enorm uiteenlopen, hebben ze één ding gemeen: een liefde voor natuur is een echte must. Veel van deze banen bevinden zich in de buitenlucht, dus moet je wel tegen een regenspettertje of twee kunnen. Blijf jij liever droog? Gelukkig zijn er ook genoeg banen waarbij je binnen aan het werk kunt.

Zoeken naar een baan die bij je past

Ben jij op zoek naar een specifieke agrarische vacature? Jij wilt dan vast zo snel mogelijk aan de slag en een echte go-getter als jij heeft geen zin om urenlang door het aanbod te scrollen. Maak het jezelf daarom makkelijk door gebruik te maken van de filters. Zo vul je links jouw postcode of woonplaats in en kun je enkele trefwoorden kwijt om jouw zoektocht specifieker te maken. We hebben namelijk agrarische vacatures door het hele land, dus ook bij jou in de buurt. Of vink links een aantal voorkeuren aan, zoals het dienstverband waarin je wilt werken en zelfs in welke taal. Ideaal voor als Nederlands niet jouw eerste taal is, bijvoorbeeld.

Solliciteren is zo gepiept

Zodra je die ideale agrarische vacature te pakken hebt, wil je natuurlijk het liefst morgen al aan de slag. Snappen we best, maar eerst staat je nog een belangrijke stap te wachten: solliciteren. Moeilijk? Nee joh. Upload jouw cv, voeg enkele persoonlijke gegevens toe en schrijf een spetterende motivatiebrief, ook als hier niet specifiek om wordt gevraagd. Zo laat je namelijk meteen zien hoe enthousiast en gemotiveerd jij bent. Klik op de solliciteerknop, dan stuur je al deze documenten en gegevens al binnen enkele minuten naar de werkgever. Voor je het weet, kun je in de frisse buitenlucht aan het werk, dankzij de agrarische vacatures van YoungCapital.

Meer informatie

Welke agrarische beroepen zijn er?

In de agrarische sector zijn er verschillende functies die je kunt bekleden. Denk hierbij aan hovenier, boomverzorger, veehouder, bioloog of heel iets anders.

In welk dienstverband kun je werken in de agrarische sector?

Omdat er zoveel verschillende banen zijn in de agrarische sector, is het niet zo gek dat je in vrijwel elk dienstverband kunt werken. Zo heb je talloze bijbanen op het platteland, fulltime functies in de tuin of zelfs vakantiebaantjes als bollenpeller.

Waar kun je werken in de agrarische sector?

De agrarische sector bevindt zich vrijwel overal waar zich natuur bevindt. Je kunt uiteraard aan de slag op het platteland, maar ook in bijvoorbeeld een kas, bij een veehouderij of in een stadstuin.

Waarom zou je werken in de agrarische sector?

Heb jij groene vingers? Houd je van de natuur en wil je deze zo mooi mogelijk behouden? Dan is een baan in de agrarische sector echt iets voor jou. Je bent altijd in de weer en verveelt je geen moment.

Junior keurmeester bij internationaal bedrijf in Aalsmeer

Vrijwilligerswerk: dierenverzorg(st)er

Verzorgende IG - EVV IJsselstein

NIR Calibration Technician in Boxmeer

Operational Excellence Supervisor in Deventer

Belastingadviseur/ fiscalist 16-40 uur in Wijchen

Relatiebeheerder accountancy 24-40 uur in Wijchen

Verpleegkundige Specifieke Doelgroepen regio Eindhoven

Financial Controller Samsung in Schiphol

Machinaal Houtbewerker in Zeeland

Nespresso Sales Promotor Nieuwegein in Utrecht

Nespresso Sales Promotor Nieuwegein in Houten

Kassamedewerker in Best

Verkoopmedewerker Nespresso Nieuwegein

Sectieleider Productie in Eindhoven

Marketeer in Moerkapelle

Nespresso Sales Promotor Eindhoven

Technisch adviseur in Barneveld

Nespresso Sales Promotor Nieuwegein

Samsung Service Expert in Breda

Nespresso Sales Promotor €15,50 per uur! in Utrecht

Talent sourcer zorg in Eindhoven

Trainee Recruiter in Zoetermeer

Recruitment business partner in Eindhoven

Woonbegeleider Specifieke Doelgroepen regio Eindhoven

Boomverzorger in Opheusden