Filters - Verfijn resultaten

Juridische vacatures

Er zijn 11 juridische vacatures gevonden.

Heb je een juridische studieachtergrond en ben je op zoek naar een uitdagende startersfunctie of tweede stap in je carrière? Kijk dan eens naar de juridische vacatures die wij online hebben staan. Voor afgestudeerden van het mbo, hbo en de universiteit hebben we interessante juridische vacatures waar we goede kandidaten voor nodig hebben. Ook als je nog bezig bent met je opleiding vind je bij ons een juridische bijbaan die je goed met je studie kunt combineren. Dat is een goede manier om alvast werkervaring op te doen voor als je na je studie fulltime in je vakgebied aan de slag gaat!

Werken in de juridische sector

Ben je al een tijdje op zoek naar werk in de juridische sector? Dan ben je bij YoungCapital aan het juiste adres! Op onze website hebben wij in diverse gemeentes en steden juridische vacatures online staan. In grote steden is er natuurlijk veel juridisch werk te vinden. Je kunt aan de slag als administratief juridisch medewerker of junior incassomedewerker. De functie waar jij naar op zoek bent staat er vast tussen. Scrol snel door de juridische vacatures en solliciteer vandaag nog!


Juridisch medewerker

Ben je klantgericht, stressbestending en accuraat, dan is een baan als juridisch medewerker echt iets voor jou! Door de aard van het werk wordt er van je verwacht dat je hoge kwaliteit levert. Vacatures voor juridisch medewerker zijn er in veel verschillende branches. Je kunt aan de slag bij gemeentes, zorgverzekeraars en provincies. Zoek je een fulltime of parttime baan als juridisch medewerker? Kijk dan naar de juridische vacatures die wij online hebben staan. Solliciteer direct en wie weet ga jij binnenkort al als juridisch medewerker aan de slag!

Meer informatie

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.

Fulltime werken als Regulatory Compliance Officer in Almere

Beleidsmedewerker gezocht bij ABU International in Lijnden

Uitdagende parttime job als juridisch medewerker voor ConsuWijzer in Zoetermeer!

Gezocht: enthousiaste parttime incassomedewerker in Amersfoort

Customs Specialist gezocht bij Gerlach/DHL in Eindhoven

Starten als Klachtencoördinator bij een gave verzekeraar

Uitdagende bijbaan als parttime juridisch medewerker in Utrecht!

Rechten student gezocht voor uitdagende bijbaan in Utrecht!

Fulltime medewerker binnendienst gezocht voor het opstellen van tenders bij een medisch internationaal bedrijf in Eindhoven

Sta je sterk in je schoenen? Word parttime/fulltime incassomedewerker in Almere

Management assistent gezocht voor een internationale handelsonderneming in Tilburg