Juridische vacatures

Er zijn 19 juridische vacatures gevonden.

Heb je een juridische studieachtergrond en ben je op zoek naar een uitdagende startersfunctie of tweede stap in je carrière? Kijk dan eens naar de juridische vacatures die wij online hebben staan. Voor afgestudeerden van het mbo, hbo en de universiteit hebben we interessante juridische vacatures waar we goede kandidaten voor nodig hebben. Ook als je nog bezig bent met je opleiding vind je bij ons een juridische bijbaan die je goed met je studie kunt combineren. Dat is een goede manier om alvast werkervaring op te doen voor als je na je studie fulltime in je vakgebied aan de slag gaat!

Werken in de juridische sector

Ben je al een tijdje op zoek naar werk in de juridische sector? Dan ben je bij YoungCapital aan het juiste adres! Op onze website hebben wij in diverse gemeentes en steden juridische vacatures online staan. In grote steden is er natuurlijk veel juridisch werk te vinden. Je kunt aan de slag als administratief juridisch medewerker of junior incassomedewerker. De functie waar jij naar op zoek bent staat er vast tussen. Scrol snel door de juridische vacatures en solliciteer vandaag nog!


Juridisch medewerker

Ben je klantgericht, stressbestending en accuraat, dan is een baan als juridisch medewerker echt iets voor jou! Door de aard van het werk wordt er van je verwacht dat je hoge kwaliteit levert. Vacatures voor juridisch medewerker zijn er in veel verschillende branches. Je kunt aan de slag bij gemeentes, zorgverzekeraars en provincies. Zoek je een fulltime of parttime baan als juridisch medewerker? Kijk dan naar de juridische vacatures die wij online hebben staan. Solliciteer direct en wie weet ga jij binnenkort al als juridisch medewerker aan de slag!

Meer informatie

Welke banen zijn er in de juridische sector?

Er zijn talloze diverse banen te vervullen in de juridische sector. Natuurlijk kun je als advocaat, juridisch medewerker of deurwaarder aan het werk, maar je kunt ook werken als bijvoorbeeld bewindvoerder, notaris of officier van justitie. De opties zijn eindeloos.

In welk dienstverband kun je werken in de juridische sector?

Omdat er zoveel verschillende banen beschikbaar zijn in de juridische sector, zal het je vast ook niet verbazen dat je in vrijwel ieder dienstverband aan het werk kunt. De meeste juridische banen zijn op fulltime basis, maar je vindt ook genoeg parttime banen en traineeships.

Waar kun je werken in de juridische sector?

In de juridische sector kun je op allerlei werkplekken aan de slag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een advocatenkantoor, bij de gemeente of een commerciële instelling.

Waarom zou je werken in de juridische sector?

In de juridische sector kun je echt het verschil maken. Zo kun je mensen helpen hun onschuld te bewijzen en ervoor zorgen dat de regels nageleefd worden.

Juridisch medewerker gezocht voor hoofdkantoor YoungCapital in Hoofddorp

Word fulltime operationeel medewerker bij ABN AMRO in Rotterdam

Start as KYC Officer in Amsterdam

Fulltime medewerker Paralegal gezocht in Den Haag (vanuit huis)

Fulltime senior CDD-analist bij een bekende bank (landelijk)

Fulltime medior CDD analist bij een grote bank

Word fulltime CDD analist bij ABN AMRO in Rotterdam

Per direct parttime Paralegal bij advocatenbureau in Den Haag

Word manager op een juridisch administratieve afdeling in Amsterdam

Casemanager arbeidsongeschiktheid en overlijdensrisico in Eindhoven

CDD Analist bij ABN AMRO in Amersfoort

Fulltime CDD Analist bij ABN AMRO in Den Bosch

Parttime Juridisch klantenservice medewerker in Amersfoort

Start nu als junior CDD/KYC analist in Amsterdam

Douane Declarant bij groeiend bedrijf in Eindhoven

Senior Jurist gezocht voor YoungCapital in Hoofddorp

Vrijwilligerswerk als juridisch adviseur

Immigratierecht - Visumspecialist in Dordrecht

Verkoopadviseur merken in Utrecht