Newsroom

Persbericht

Ymere verduurzaamt samenwerking met StudentenWerk

08-11-2013


Ymere heeft het bestaande mantelcontract met uitzendpartner StudentenWerk met twee jaar verlengd. StudentenWerk is hiermee de enige mantelpartij die Ymere zal ondersteunen bij de werving van klantenservicemedewerkers voor haar klant contact center.

Het uitzendbureau voor studenten en young professionals is al sinds 2005 vaste uitzendpartner van Ymere. Deze succesvolle langdurige relatie is nu verzilverd met een master vendorship van StudentenWerk voor het klant contact center van de woningcorporatie. Ymere verlengt het contract met StudentenWerk na een uitgebreide tenderprocedure, waaraan meerdere partijen hebben deelgenomen. Tevredenheid en vertrouwen in de organisatie gaven onder andere de doorslag om de samenwerking met StudentenWerk wederom voort te zetten. Ineke Kooistra, algemeen directeur StudentenWerk: “We zijn blij dat Ymere ons opnieuw het vertrouwen heeft gegeven om onze samenwerking  te continueren.”

Over Ymere
Ymere werkt als maatschappelijk ondernemer aan wijken met perspectief waar bewoners willen wonen, leven en groeien. Ymere is actief in de metropoolregio Amsterdam, met als kerngemeenten Almere, Amsterdam, Haarlem en Haarlemmermeer, Leiden en Alkmaar. Ymere bezit rond de 86.000 verhuureenheden, waarvan ongeveer 77.000 woningen.

Over StudentenWerk
StudentenWerk, opgericht in 2000, maakte als een van de eerste uitzendbureaus online solliciteren mogelijk. StudentenWerk zette de ‘e’ in e-recruitment met haar geavanceerde online recruitmentsysteem, dat supersnelle werving en selectie mogelijk maakt. Inmiddels is StudentenWerk met 25 vestigingen en een database van ruim 1,1 miljoen jongeren Nederlands grootste uitzendbureau voor studenten, starters en young professionals. Ook in het buitenland is StudentenWerk actief, onder de naam StudentJob. StudentenWerk won in 2013 de titels Flexspecialist van het Jaar, Best Managed Company en Leading Online Entrepreneur of the Year (LOEY). 

Share me!