De eerste YC Summer School zit erop! Je kunt je helaas niet meer inschrijven. Houd onze socialmediakanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van komende events.

Maak van je soft skills je most important skills

Praktische vaardigheden belangrijk op de werkvloer? Absoluut. Maar jouw persoonlijkheid maakt het verschil. Pak daarom deze zomer de kans om je soft skills te boosten. Met YC Summer School: gratis, online trainingen, vanuit YoungCapital NEXT, onze opleidingstak. Check hieronder welke trainingen je kunt volgen, schrijf je direct in (de plaatsen zijn beperkt) en blok je agenda.

TAKE CHARGE

Take charge

Alleen als je weet wie je bent en wat je kunt, kun je uitgroeien tot de beste versie van jezelf. Tijdens de persoonlijk leiderschapstraining Take Charge kijk je in de denkbeeldige spiegel om erachter te komen wat je sterke punten en leerpunten zijn. En vooral: hoe je aan je leerpunten kunt werken. Je bouwt aan je zelfvertrouwen, ontdekt wat jij belangrijk vindt en hoe je in charge kunt zijn van je eigen leven.

De training wordt online gegeven door een gekwalificeerde trainer in een kleine groep. De interactieve sessie bestaat uit 1 dagdeel van 3 uur.

Wat leer je?

 • Je sterke punten en leerpunten
 • Hoe je kunt werken aan je leerpunten
 • Hoe je de regie over je eigen leven pakt
GROWTH MINDSET

Growth mindset

Daag jij jezelf regelmatig uit om nieuwe dingen te leren en proberen? Of ga je dat juist liever uit de weg? Zoek je bij vragen een expert op? Of vraag je niet graag om hulp? Dit zijn de verschillen tussen een fixed mindset en een growth mindset. Tijdens deze training leer je wat deze mindsets precies inhouden en hoe een growth mindset je verder kan brengen. Je gaat aan de hand van voorbeeldsituaties aan de slag.

Deze training wordt online gegeven door een gekwalificeerde trainer in een kleine groep. De interactieve sessie bestaat uit 1 dagdeel van 3 uur.

Wat leer je?

 • De verschillen tussen een fixed en growth mindset
 • Hoe je met een growth mindset betere resultaten behaalt
 • Maak fouten, blijf leren
TIME MANAGEMENT

Time management

In de training Time Management leer je optimaal met je tijd en energie omgaan. Lekker praktisch, met tips en tricks over bijvoorbeeld plannen, hoe je afleiding voorkomt, je eigen mindset positief beïnvloedt en, niet onbelangrijk, hoe je stresssignalen op tijd oppikt en wat ermee te doen. Niet alleen handig voor werk, maar ook voor daarbuiten.

Deze training wordt online gegeven door een gekwalificeerde trainer in een kleine groep. De interactieve sessie bestaat uit 1 dagdeel van 3 uur.

Wat leer je?

 • Prioriteiten stellen
 • Effectief omgaan met je tijd en energie
 • Hoe een growth mindset je kan helpen bij timemanagement
CV-CHECK

Cv-check

Een cv waar bedrijven niet omheen kunnen. Tijdens de cv-check kijk je een-op-een met een YoungCapital-recruiter naar jouw skill- en ervaringspapiertje. Belangrijk, want jouw cv kan je tijdens je sollicitatie maken of breken.

De een-op-een-sessie wordt online gegeven door een gekwalificeerde recruiter. De sessie duurt een half uur.

Wat leer je?

 • Een top-cv maken die een weerspiegeling van jezelf is
 • Een goede eerste (digitale) indruk maken
 • Je softskills goed op papier zetten

Wie is YoungCapital NEXT

De trainingen van YC Summer School worden gegeven door de opleidingstak YoungCapital NEXT. YoungCapital NEXT gelooft in leren uit boeken, maar gelooft nog veel meer in leren door het te gewoon doen. Bij bedrijven op de werkvloer. Daarom bieden we traineeships en mbo- en hbo-opleidingen aan waar jij een vak leert in de praktijk. Aan de hand van de laatste ontwikkelingen, mét salaris. Daar heb jij meer aan en het bedrijfsleven ook. Lees meer.