Uitzendbureau Maassluis

Kom langs op ons kantoor in Rotterdam

Hoewel we geen fysiek uitzendbureau in Maassluis hebben, staan er wel talloze vacatures in dit gebied open én hebben we een grote database aan enthousiaste kandidaten. Wil je kennismaken of heb je een sollicitatiegesprek? Dan kun je terecht bij ons regiokantoor in Rotterdam. Dit kantoor bevindt zich op loopafstand van het centraal station, dus je bent er vanaf Maassluis binnen no-time. Je vindt ons op de tweede verdieping van het kantoorpand en herkent ons aan het logo op de gevel.

Klantenservice medewerkers gezocht?

Ben jij via een uitzendbureau in Maassluis op zoek naar toppers in de klantenservice? Dan zit je bij YoungCapital goed, want wij zijn dé expert op het gebied van klantenservice. Of je nou op zoek bent naar een klantenservice medewerker, service adviseur, customer service manager of heel iets anders. You name it, we’ve got it. Onze enthousiaste kandidaten staan te springen om jouw klanten via de telefoon, mail, chat of social media te helpen.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Maassluis?

Wil jij zelf aan de slag via een uitzendbureau nabij Maassluis? Ook dan helpen we je graag. We hebben in Maassluis namelijk banen in alle soorten en maten. Neem eens een kijkje tussen het aanbod en je komt vanzelf iets passends tegen. Weet je al precies waarnaar je op zoek bent? Vul dan een aantal zoektermen in links op de vacaturepagina. Wij laten vervolgens alleen de vacatures zien die voor jou relevant zijn.

Makkelijk te bereiken uitzendbureau in Maassluis

Wil jij via ons uitzendbureau personeel in Maassluis inhuren? Laat er dan geen gras over groeien. Onze kandidaten staan namelijk te popelen om aan het werk te gaan. Vul in het menu hiernaast jouw contactgegevens in, wij nemen dan zo gauw mogelijk contact met je op. Samen bespreken we de mogelijkheden. Neem ook eens een kijkje naar onze diensten.

Personeel gezocht? Wij bellen jou