Uitzendbureau Rotterdam-Zuid

Kom langs op ons kantoor in Rotterdam

Op zoek naar een uitzendbureau in Rotterdam-Zuid of Rotterdam-Noord? Let’s meet in the middle, want ons kantoor bevindt zich in het centrum van Rotterdam. Je vindt ons op loopafstand van het station en herkent ons aan het logo op de gevel. Of je nou op zoek bent naar personeel of juist zelf aan het werk wilt, onze recruiters staan te springen om je te helpen. Ideaal, een uitzendbureau zo dichtbij Rotterdam-Zuid.

Welke vacatures heeft ons uitzendbureau in Rotterdam-Zuid?

Dus jij wilt aan de slag in onze prachtige havenstad? Ons uitzendbureau heeft in Rotterdam-Zuid, Noord, en de hele omgeving rondom de stad allerlei vacatures openstaan. Of je nou fulltime wilt knallen of juist zoekt naar een bijbaan naast je studie, wij hebben banen in alle soorten en maten. Van administratief medewerker tot magazijnmedewerker en van verkoper tot promoter, de opties zijn eindeloos. Geef met de filters op de vacaturepagina jouw voorkeuren aan, dan vind je binnen no-time een baan die bij je past.

Administratieve krachten via ons uitzendbureau in Rotterdam-Zuid

Ons uitzendbureau nabij Rotterdam-Zuid is gespecialiseerd in administratief personeel. Zoek jij bijvoorbeeld (financieel) administratieve medewerkers, planners of secretaresses? Dan nemen wij de zoektocht graag van je over. We doen de volledige werving en selectie. Van het plaatsen van de vacature tot het arbeidsvoorwaardengesprek en alles ertussenin: onze recruiters doen het allemaal. Als jij op zoek bent naar personeel in Rotterdam-Zuid, helpen de recruiters bij ons uitzendbureau je graag een handje.

Neem contact op met ons uitzendbureau in Rotterdam-Zuid

Jij bent eruit: je wilt via ons uitzendbureau in de buurt van Rotterdam-Zuid (jong) talent inhuren. Goede keus, want door ons het wervings- en selectieproces over te laten nemen, bespaar je jezelf een heleboel kostbare tijd. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is jouw contactgegevens achterlaten op deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om samen de opties te bespreken.

Personeel gezocht? Wij bellen jou