Vacatures recruiter Breda

Er zijn 8 recruiter vacatures in Breda gevonden.

Ben jij graag met mensen bezig? Zoek je een baan of stage waarbij je niet de hele tijd in een kantoor zit? En liefst bij een jong bedrijf met échte ontwikkelingskansen, mooie arbeidsvoorwaarden en leuke events? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze recruiter vacatures hieronder en check of een functie als recruiter in Breda bij je past.

Als recruiter in Breda ga je aan de slag bij YoungCapital. ‘s Ochtends bezoek je een klant, en kom je te weten wie hun ideale medewerker is. Na je lunch surf je door LinkedIn heen en stuur je berichtjes naar de juiste profielen. Tegen 16.00 uur heb je een sollicitatiegesprek met een kandidaat voor een andere klant. Is het al 17.30 uur? Dan is jouw dag voorbij. De volgende dag ziet er misschien wel helemaal anders uit, maar zo gaat dat nu eenmaal als recruiter in Breda.

Werken in Breda

Werken bij YoungCapital in Breda, dus. Ons uitzendkantoor ligt op drie minuten lopen van het station. En het centrum van Breda is dichtbij. Wil je na je werk nog even borrelen? Dan ben je er binnen een kwartier. Als recruiter in Breda kun je beginnen bij verschillende teams. Er is team Midden- en Kleinbedrijf (mkb), team National Accounts (NA) en team Belastingdienst, maar ook team Professionals. Jij kiest.

Afwisselend werk, mooie arbeidsvoorwaarden, leuke events. Allemaal voordelen wanneer je als recruiter bij YoungCapital begint. En, oh ja, persoonlijke ontwikkeling. Want op onze YoungCapital University vind je trainingen voor allerlei skills. Of je nu beter wilt leren schrijven, voor een groep presenteren of je stresslevels controleren, je vindt er een cursus voor. Check dus snel onze recruiter vacatures hieronder. Zien wij je snel als recruiter in Breda?

Meer informatie

Start als fulltime planner bij YoungOnes in Breda

Commercieel talent gezocht: Recruiter YoungCapital Breda

Stage als Recruiter bij YoungCapital in Brabant

Werken als fulltime recruiter bij een zorgbureau in Breda

Start nu als fulltime corporate recruiter in Breda

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Projectmanager Recruitment bij YoungCapital

Fulltime project recruiter bij YoungCapital