Vacatures recruiter Eindhoven

Er zijn 9 recruiter vacatures in Eindhoven gevonden.

Een baan of stage vinden is niet makkelijk. Zeker als jij een baan zoekt waar je niet de hele tijd achter een bureau zit. En je wilt ook niet bij een corporate bedrijf aan de slag dat zichzelf met het vage ‘dynamisch’ beschrijft. Enter YoungCapital. Een jong en groeiend bedrijf barstensvol energie, waar je de kans krijgt om mensen te helpen aan een baan die écht bij hen past. Want dat is wat je doet wanneer je als recruiter in Eindhoven begint te werken bij YoungCapital. Benieuwd? Check hieronder dan de recruiter vacatures in Eindhoven voor meer info.

Jouw taken als recruiter in Eindhoven? Sollicitatiegesprekken voeren, kandidaten screenen op LinkedIn, meetings met klanten, vacatures schrijven en ga zo maar door. Alles om de ideale kandidaat te vinden voor je klant. Dat laatste is meteen ook de essentie van je werk als recruiter in Eindhoven.

Recruiter in Eindhoven

Als recruiter bij YoungCapital werk je bij de vestiging in Eindhoven. Het pand ligt op Emmasingel 19 (het pand van de Admirant), nét iets meer dan vijf minuten van het station. Je wandelt zo de binnenstad in en kunt dus makkelijk wat gaan shoppen na een dag werken. Nog een reden om te gaan werken in Eindhoven. Als recruiter in Eindhoven kun je verschillende teams versterken, zoals team Midden- en Kleinbedrijf (mkb), team Professionals en team Belastingdienst.

Werken bij YoungCapital staat ook gelijk aan fun, fun, fun. Toffe vrijmibo’s, sporttoernooien, skitrips, ons eigen festival: als recruiter in Eindhoven krijg je geen kans om je te vervelen. Waar wacht je dus nog op? Bekijk snel onze recruiter vacatures hieronder.

Meer informatie

Recruiter bij YoungCapital in Eindhoven

Commercieel Talent gezocht als Recruiter bij YoungCapital in Eindhoven

Stage als Recruiter bij YoungCapital in Eindhoven

Loop stage als Junior Recruiter bij YoungCapital Eindhoven

Maak de perfecte match als fulltime Recruiter bij YoungCapital in Eindhoven

Word logistiek Recruiter bij YoungCapital in Eindhoven

Fulltime junior accountmanager detachering in Eindhoven

YoungCapital is landelijk op zoek naar nieuwe recruiters!

Recruiter voor een groot tijdelijk project bij YoungCapital