ICT-vacatures in Capelle aan den IJssel

Er zijn 21 ICT-vacatures in Capelle aan den IJssel gevonden.

Woon jij in Capelle aan den IJssel of omgeving en ben je op zoek naar een leuke baan in de ICT? Of je nu aan de slag gaat als starter of al toe bent aan een nieuwe stap in je carrière, bij YoungCapital hebben we leuke ICT-vacatures voor je klaarstaan. ICT-vacatures zijn er in allerlei soorten en maten. Wat dacht je van een baan als front-end developer, app-developer, C# .net-developer, Java-developer, PHP-developer of een IT-traineeship? Zit er iets voor jou tussen? Check snel de ICT-vacatures in Capelle aan den IJssel en solliciteer direct met je YoungCapital-profiel!

Werken in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel ligt tegen havenstad Rotterdam aan en, zoals de naam al zegt, aan de rivier de IJssel. De gemeente is opgedeeld in verschillende wijken met een eigen karakter, waaronder Schollevaar, Schenkel en Oostgaarde. De nieuwste wijk is het moderne Fascinatio. Aan het plein bij winkelcentrum de Koperwiek vind je het Isalatheater, de leukste restaurantjes en de bibliotheek. Met de metro ben je in een kwartier in Rotterdam Centrum, maar er is in Capelle aan den IJssel zelf ook genoeg te doen!

Begin je carrière met een IT-traineeship in Capelle aan den IJssel

Heb jij je studie informatica achter de rug en vraag je je af wat de vervolgstap moet worden? Begin met een traineeship! Hier ga je leren on the job. Je begint met werken, en verdient dus al een mooi salaris, en volgt de nodige trainingen en cursussen. De perfecte combinatie tussen theorie en praktijk. Lijkt het je wat? Check hieronder wat er in Capelle aan den IJssel of omgeving aan IT-traineeships voor je is!

Word jij app-developer in Capelle aan den IJssel?

Kun jij een abstract idee omzetten in een concrete applicatie? Dan is app-developer echt een baan voor jou. Als app-developer zoek je uit wat de klant precies wil en verwacht. Daarnaast adviseer je over systemen en over de behoeftes van gebruikers, om vervolgens tot een product te komen waar je trots op kunt zijn. Lijkt het jou wel wat om apps te ontwikkelen en bezit je de kennis die je hiervoor nodig hebt? Scrol dan snel door de vacatures hieronder en verstuur je sollicitatie meteen!

Gezocht: Java-developer in Capelle aan den IJssel

Is Java zeg maar echt jouw ding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in (de omgeving van) Capelle aan den IJssel? Maak er, letterlijk, werk van! Je kunt zo aan de slag als Java-developer. Als het niet in Capelle aan den IJssel is, dan wel ergens anders in de IJssel en Lekstreek of Rotterdam. Als Java-developer ontwerp en implementeer je Java-toepassingen voor mobiele telefoons en websites. Eventuele problemen los je snel en goed op. Denk je dat jij de juiste kandidaat bent voor deze job? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik ICT-vacatures in Capelle aan den IJssel?
    Zoek je ICT-vacatures in Capelle aan den IJssel? Bij YoungCapital vind je een breed aanbod aan ICT-vacatures in deze regio. Of je nu starter bent of een volgende stap in je carrière zoekt, er is altijd iets dat bij je past.
  • Wat zijn populaire banen in Capelle aan den IJssel?
    In Capelle aan den IJssel vind je diverse banen in de ICT, zoals front-end developer, app-developer, en Java-developer. Ook zijn er regelmatig IT-traineeships beschikbaar voor wie praktijkervaring wil opdoen.
  • Waarom werken in Capelle aan den IJssel?
    Werken in Capelle aan den IJssel biedt het beste van twee werelden: de rust en ruimte van een kleinere gemeente met de dynamiek van de nabijgelegen grootstad Rotterdam. De diversiteit in wijken en de goede voorzieningen maken het een aantrekkelijke werkplek.

Fulltime specialist klantenservice bij KPN in Zoetermeer

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Traineeship tot Data analist in Nederland

Start jouw IT Traineeship in omgeving Rotterdam

Start jouw traineeship tot DevOps engineer

Traineeship tot Informatie Analist in regio Rotterdam

Wordt IT specialist in Rotterdam

Word IT consultant! En start bij Keylane in Rotterdam

Servicedesk medewerker in Zevenhuizen

Fulltime servicedeskmedewerker ICT bij Dekker in Zevenhuizen

Word klantadviseur bij KPN in Zoetermeer

Word functioneel beheerder in Nederland!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Ga aan de slag als functioneel beheerder in Nederland!

Start binnenkort met werken bij Mollie

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Junior Systeembeheerder in Rotterdam

IT Servicedeskmedewerker in Rotterdam

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Java Developer in Rotterdam

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Junior IT Support in Delft

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

PLC Programmeur in Dordrecht