Zorg vacatures in Delft

Er zijn 15 zorg vacatures in Delft gevonden.

Je vrienden omschrijven je als zorgzaam en je weet iedereen op zijn gemak te stellen. Pas jij perfect bij deze omschrijving? En ben jij op zoek naar een nieuwe parttime of fulltime baan? Dan zijn onze zorg vacatures in Delft voor jou weggelegd. Wij zoeken echte zorgtoppers die aan de slag willen als verpleegkundige, thuiszorg medewerker of huishoudelijke hulp in Delft. Jij hebt altijd het beste voor met je patiënten en weet vriendelijk en efficiënt te werk te gaan. In deze baan zit jij niet de hele dag achter een computer op een duf kantoor. Jij gaat met je handen aan de slag! Dat kan bijvoorbeeld in ziekenhuizen, instellingen voor ouderen of zelfs bij mensen thuis. Iets voor jou? Bekijk dan snel onze zorg vacatures in Delft!

Verpleegkundige in Delft worden

Als verpleegkundige help jij zieke mensen. Het is dus belangrijk dat jij wat afweet van het menselijk lichaam en medicijnen. Voor deze zorg vacatures in Delft is het dus belangrijk dat je de juiste certificaten hebt. Welke dat zijn, lees je in de vacatures. Wil jij verpleegkundige in Delft worden? Hieronder vind je alle vacatures.

Doe thuiszorg in Delft

Wil jij op wisselende locaties werken in Delft? Dan is werken in de thuiszorg iets voor jou. Tussen onze zorg vacatures in Delft staan leuke thuiszorg vacatures. Je gaat mensen thuis helpen met hun alledaagse bezigheden zoals douchen, medicijnen innemen en een rondje wandelen. Klinkt goed? Dan wacht een mooie carrière in de thuiszorg in Delft op jou.

Word huishoudelijke hulp in Delft

Vind jij het lekker om schoon te maken en vind je het leuk om anderen daarmee te helpen? Word huishoudelijke hulp in Delft! Je komt bij mensen over de vloer die zelf niet kunnen schoonmaken, omdat ze bijvoorbeeld ziek zijn. Als huishoudelijke hulp in Delft heb jij een baan met veel klantcontact die nooit gaat vervelen!

Meer informatie

Bijverdienen? Word parttime thuishulp in Den Haag

Bijverdienen? Word parttime thuishulp in Ypenburg Den Haag!

Parttime medewerker voormeet in Rijswijk

Carrièreswitch? Word leraar in het gespecialiseerd onderwijs in Rotterdam

Vrijwilligerswerk: eenmalig iets goeds doen als begeleider

Draag je steentje bij als 30-seconden-vrijwilliger

Vrijwilligerswerk met je vrienden: ga aan de slag als begeleider

Vrijwilligerswerk: bezorg ouderen een leuke dag als activiteitenbegeleider

Babysitten? Doe oppaswerk in heel Nederland!

Vrijwilligerswerk: Ga aan de slag als boodschappen bezorger

Vrijwilliger: zet je in voor een groenere wereld

Word tijdelijk reisassistent en verdien €15,91 per uur

Begin als Vrijwilliger, Locatie: door heel Nederland

Adviseur senioren bij Uw Zorg Alarm in Rotterdam

Huishoudelijke medewerker in Spijkenisse