Zorg vacatures in Zoetermeer

Er zijn 12 zorg vacatures in Zoetermeer gevonden.

Wil jij een baan waarbij je écht belangrijk kunt zijn en waarbij je veel waardering krijgt voor je werk? Ga dan aan de slag in de zorg in Zoetermeer. Bij YoungCapital hebben we veel leuke zorg vacatures in Zoetermeer. Ook voor jou zit er een geschikte functie bij! Heb jij het in je om mensen te helpen om het dagelijks leven een stukje makkelijker te maken, bijvoorbeeld in de thuiszorg of in de huishouding? Of heb jij verpleegkunde gestudeerd en zoek je een baan bij een zorginstelling of ziekenhuis? Bij ons ben je aan het juiste adres. Zoek nu tussen onze zorg vacatures in Zoetermeer en solliciteer vandaag nog!

Een uitdagende baan als verpleegkundige in Zoetermeer

Heb jij de opleiding tot verpleegkundige afgerond en sta te popelen om aan het werk te gaan? Of heb jij al wat werkervaring en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Ga aan het werk als verpleegkundige in Zoetermeer. Als verpleegkundige help jij patiënten om weer helemaal op te knappen en zorg jij dat de patiënt snel weer naar huis kunt. Iets voor jou? Solliciteer snel op een leuke vacature voor verpleegkundige in Zoetermeer.

Aan de slag in de thuiszorg in Zoetermeer

Werk jij graag bij mensen thuis? Wil jij mensen helpen om hun dagelijkse bezigheden een stukje makkelijker te maken? Ga dan aan de slag in de thuiszorg in Zoetermeer. Je helpt patiënten bijvoorbeeld met aankleden en wassen. Natuurlijk is er ook tijd voor een gezellig praatje. Wil jij werken in de thuiszorg in Zoetermeer? Kijk dan snel of wij zorg vacatures in Zoetermeer voor jou hebben!

Word huishoudelijke hulp in Zoetermeer

Houd jij van een opgeruimd en net huis? Zorg jij ervoor dat jouw cliënten in een schone omgeving kunnen wonen? Dan is een baan als huishoudelijke hulp in Zoetermeer iets voor jou! Als huishoudelijke hulp maak jij schoon bij mensen die dat (even) niet meer zelf kunnen. Een heel dankbaar beroep dus! Kun jij hard werken? Dan zijn wij op zoek naar jou als huishoudelijke hulp in Zoetermeer!

Meer informatie

Fulltime ondersteunend medewerker in Rijswijk

Per medio augustus aan de slag als parttime medewerker oogheelkunde in Rijswijk

Verzorgende gezocht voor thuiszorg of verzorgingstehuis

Huishoudelijke hulp gezocht voor thuiszorgorganisatie in omstreek Leiden

Verzorgende IG in de thuiszorg in Alphen aan den Rijn

Vrijwilligerswerk: eenmalig iets goeds doen als begeleider

Draag je steentje bij als 30-seconden-vrijwilliger

Vrijwilligerswerk met je vrienden: ga aan de slag als begeleider

Vrijwilligerswerk: bezorg ouderen een leuke dag als activiteitenbegeleider

Babysitten? Doe oppaswerk in heel Nederland!

SUMMERJOB

Vrijwilliger: zet je in voor een groenere wereld

Vrijwilligerswerk: Ga aan de slag als boodschappen bezorger