ICT-vacatures in Eindhoven

Er zijn 12 ICT-vacatures in Eindhoven gevonden.

Vind jij het niet erg om zelfstandig te werken? Heb je uitstekende vakinhoudelijke kennis en ben je precies en geordend? Het installeren van computers, computernetwerken en randapparatuur is voor jou eenvoudig. Net zoals het installeren, configureren en onderhouden van zaken als modems, routers. Een leuke vacature vinden in de ICT is dan zeker iets voor jou. En laat YoungCapital nu net heel veel ICT-vacatures in Eindhoven hebben. Bekijk ze snel!

Werken in de ICT in Eindhoven

Werken in de ICT is niet alleen leuk, ook werken in Eindhoven is helemaal top. Eindhoven is 's werelds innovatiefste stad. De stad is door de komst van Philips en de Technische Universiteit Eindhoven een belangrijke technische ontwikkelregio geworden voor Nederland en Europa. In je vrije tijd kun je gaan shoppen in de binnenstad van Eindhoven en in de avond kun je uitgaan in Stratumseind, de langste caféstraat van Nederland! Bekijk onze ICT-vacatures in Eindhoven.

Start je carrière als IT-trainee

Heb jij een grote passie voor softwareontwikkeling? Ben jij daarnaast onlangs afgestudeerd op hbo- of wo-niveau in een IT- of bètastudierichting? Ben jij op zoek naar een baan waarbij je het fundament legt voor je verdere loopbaan in de ICT? Bekijk dan snel onze IT-traineeships!

Word Java-developer in Eindhoven

Blijf jij nieuwsgierig naar innovaties in jouw vakgebied? Dan zoeken we jou! Vind jij ook dat techniek in dienst van de mens staat? Draag jij graag bij aan toepassingen die het werk voor bedrijven makkelijker en efficiënter maken? Kom dan werken als Java-developer in Eindhoven!

Wil jij in Eindhoven werken als front-end developer?

Ben jij op zoek naar een leuke fulltime of parttime baan? Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, on-the-job coaching en veel dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is een baan als front-end developer echt iets voor jou. Bekijk onze vacatures snel!

Veelgestelde vragen

  • Hoe vind ik een ICT-vacature in Eindhoven?
    Zoek je een uitdagende ICT-vacature in Eindhoven? YoungCapital biedt een breed scala aan ICT-vacatures in deze innovatieve stad. Bekijk ze snel op onze website.
  • Wat maakt werken in de ICT in Eindhoven aantrekkelijk?
    Eindhoven staat bekend om zijn innovatieve technologie en bedrijven. Werken in de ICT in Eindhoven betekent werken in een dynamische en vooruitstrevende omgeving.
  • Welke ICT-carrièremogelijkheden zijn er in Eindhoven?
    In Eindhoven kun je diverse ICT-carrières nastreven, van IT-traineeships tot gespecialiseerde rollen zoals Java-developer of front-end developer.

Start als servicedesk medewerker bij chipfabrikant in Veldhoven

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

DevOps Specialist bij chipfabrikant in Veldhoven

Bij deze vacature maak je nu extra veel kans!

Start als helpdesk medewerker bij chipfabrikant in omgeving Eindhoven

Start als Teamleider IT bij dé chipfabrikant in Veldhoven!

Nieuw! Solliciteer als één van de eersten

Word IT Onsite Support bij chipfabrikant in Veldhoven

Word functioneel beheerder in Nederland!

Ga aan de slag als functioneel beheerder in Nederland!

Start binnenkort met werken bij Mollie

Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Servicedesk Medewerker in Eindhoven