ICT vacatures Veghel

Er zijn 13 ICT vacatures in Veghel gevonden.

Frontend development, low-code, Java… Weet jij precies waar we het over hebben? Dan zit je goed bij de ICT vacatures in Veghel. Er zijn namelijk een heleboel bedrijven op zoek naar programmeurs, systeembeheerders, IT-servicedesk medewerkers en nog veel meer knappe koppen. Professionals met jarenlange ervaren kunnen we natuurlijk goed gebruiken, maar ook als je nog maar net komt kijken als ICT’er ben je welkom. Scrol naar beneden en ontdek welke ICT vacatures in Veghel en omstreken we voor je hebben.

ICT vacatures in Veghel: ook voor whizzkids en hobbyisten

Programmeren kun je, maar een officieel papiertje… Dat ontbreekt. Je hebt die ingewikkelde codes jezelf aangeleerd, gewoon thuis achter je bureautje. Wil je nu graag je centen verdienen met je hobby? Kan. Start bijvoorbeeld met een IT-traineeship via YoungCapital NEXT, zodat je alsnog die certificaten of een hbo-diploma behaalt. En je doet meteen waardevolle werkervaring op, want je gaat al snel aan de slag bij een tof bedrijf in de regio. Klinkt goed, toch? Tussen de ICT vacatures in Veghel vind je de traineeships die binnenkort van start gaan. We zien je sollicitatie wel verschijnen.

ICT vacatures in Veghel én daarbuiten

Tussen de ICT vacatures in Veghel vind je niet alleen banen in Veghel zelf, maar ook alle openstaande functies in de regio. Doen we expres. We zouden wel gek zijn om die uitdagende vacatures in Eindhoven, dé technologiestad van Nederland, voor je achter te houden. Voor een toffe job reis je graag even door naar de Lichtstad, toch? Of naar Waalre, of Grave. Uitdagingen genoeg in Noord-Brabant. Check ze hieronder tussen de ICT vacatures in Veghel en solliciteer.

Meer informatie

Poolvacature: Bijstuurder Rijdend Treinpersoneel bij NS (verschillende locaties)

IT Helpdesk medewerker bij De Lage Landen in Eindhoven

Fulltime meewerkstage op een ICT afdeling in Grave

Fulltime Servicedesk medewerker bij ICT bedrijf in Waalre

Solliciteer nu voor een van onze IT-traineeships in regio Zuid!

Volg nu een IT traineeship zonder dat je een HBO of WO diploma hebt!

Snel apps leren ontwikkelen? Start je IT-carrière als Low Code developer

Behaal je hbo-diploma en word software developer

Leer programmeren met ons online platform en start in een IT-Traineeship!

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Start met het Java IT-traineeship en word junior programmeur!

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Start je carrière in de IT met de IT-traineeships van YoungCapital NEXT