ICT vacatures Veghel

Er zijn 11 ICT vacatures in Veghel gevonden.

Frontend development, low-code, Java… Weet jij precies waar we het over hebben? Dan zit je goed bij de ICT vacatures in Veghel. Er zijn namelijk een heleboel bedrijven op zoek naar programmeurs, systeembeheerders, IT-servicedesk medewerkers en nog veel meer knappe koppen. Professionals met jarenlange ervaren kunnen we natuurlijk goed gebruiken, maar ook als je nog maar net komt kijken als ICT’er ben je welkom. Scrol naar beneden en ontdek welke ICT vacatures in Veghel en omstreken we voor je hebben.

ICT vacatures in Veghel: ook voor whizzkids en hobbyisten

Programmeren kun je, maar een officieel papiertje… Dat ontbreekt. Je hebt die ingewikkelde codes jezelf aangeleerd, gewoon thuis achter je bureautje. Wil je nu graag je centen verdienen met je hobby? Kan. Start bijvoorbeeld met een IT-traineeship via YoungCapital NEXT, zodat je alsnog die certificaten of een hbo-diploma behaalt. En je doet meteen waardevolle werkervaring op, want je gaat al snel aan de slag bij een tof bedrijf in de regio. Klinkt goed, toch? Tussen de ICT vacatures in Veghel vind je de traineeships die binnenkort van start gaan. We zien je sollicitatie wel verschijnen.

ICT vacatures in Veghel én daarbuiten

Tussen de ICT vacatures in Veghel vind je niet alleen banen in Veghel zelf, maar ook alle openstaande functies in de regio. Doen we expres. We zouden wel gek zijn om die uitdagende vacatures in Eindhoven, dé technologiestad van Nederland, voor je achter te houden. Voor een toffe job reis je graag even door naar de Lichtstad, toch? Of naar Waalre, of Grave. Uitdagingen genoeg in Noord-Brabant. Check ze hieronder tussen de ICT vacatures in Veghel en solliciteer.

Meer informatie

Netwerk engineer in Eindhoven

Loop een fulltime stage ICT in Grave

IT Traineeship in regio Eindhoven

Aan de slag als software developer via YoungCapital NEXT

Fulltime servicedesk medewerker in Noord-Brabant

Behaal je hbo-diploma en word software engineer

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Werk als software developer en haal je hbo-diploma

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)

Kosteloos hbo-opgeleid worden tot functioneel beheerder

Maak een carrièreswitch met een IT Traineeship van YC NEXT!