Ict vacatures Roosendaal

Er zijn 13 ict vacatures in Roosendaal gevonden.

Een echte ICT’er through and through. Passie voor alles wat met technologie te maken heeft. Ambitie en drive voor zelfontwikkeling en altijd bereid om te leren. Dit is wie wij zoeken voor de ICT vacatures in Roosendaal. Voel jij je aangesproken? Scrol dan gauw verder en vind de ICT baan die bij jou past.

Van HTML tot C# .NET, jij kunt het allemaal

Jij draagt jouw nerd status met trots, en ook voor whizzkid uitgemaakt te worden is jou niet vreemd. Met deze ICT vacatures in Roosendaal ben jij binnenkort de Beyoncé van de ICT wereld. If you liked it then you should have put an antivirus software on it. Als computerhulp vrijwilliger ben jij de held(in) van elke noob die zijn hardware niet kan onderscheiden van zijn software. Toch meer op zoek naar die cash money? Ook geen probleem. Tussen de ICT vacatures in Roosendaal zijn ook genoeg fulltime functies te vinden.

Leren over programmeren met onze traineeships

Nog niet zo veel ervaring op ICT gebied? No stress. Er zijn ook genoeg ICT vacatures in Roosendaal voor traineeships en opleidingen. Het is helemaal prima als je nog niet klaar bent om de volgende Bill Gates te worden. Als je een traineeship volgt bij YoungCapital NEXT word je intensief begeleid door de beste experts. Na afloop kun je meteen aan de slag bij een bedrijf om jouw nieuwe expertise in te zetten. Krap bij kas? We’ve got you. Als trainee krijg je vanaf je eerste dag een lekker salaris. Of volg een hbo-opleiding bij YoungCapital NEXT. Hier ga je vier dagen werken, één dag leren. Dan heb je zometeen én je diploma, én heel wat poen in je pocket. Klinkt goed, toch? Reageer dan snel op één van de ICT vacatures in Roosendaal.

Meer informatie

Fulltime service medewerker in Zevenbergen

Tijdelijk fulltime interne support medewerker in Breda

PHP development stage bij YoungOnes in Breda!

Front-end development stage bij YoungOnes in Breda!

IT-Traineeships in regio Eindhoven

Fulltime data analist bij bank/verzekeraar in Noord-Brabant en Limburg

Meld je aan voor onze Business & IT pool in regio Eindhoven!

Business- en IT-Traineeship in regio Eindhoven

Word opgeleid tot Software Developer in regio Eindhoven!

Bijverdienen als ICT-supportmedewerker in zuid-Nederland

Ga aan de slag als Software Engineer in omgeving Eindhoven

Vrijwilligerswerk: computerhulp of digital expert

Bijbaan voor een whizkid? Help ouderen hun computer begrijpen (pool)