Schoonmaak vacatures in Enschede

Er zijn 7 schoonmaak vacatures in Enschede gevonden.

Wil jij graag werken in Enschede, maar heb je nog geen leuke vacature gevonden? Dan ben je bij YoungCapital aan het goede adres! Ben je enthousiast, gedreven en zit je liever nooit stil? En vind je het niet erg om je handen vuil te maken? Een baan in de schoonmaak is dan wel iets voor jou. Je kunt aan de slag bij veel verschillende bedrijven, waaronder scholen, kantoren en hotels. Met je YoungCapital-profiel solliciteer je binnen vijf minuten op de leukste vacatures. Kijk snel wat we hebben openstaan, en wie weet ga je binnenkort al aan de slag in Enschede!


Aan de slag als schoonmaker in Enschede

Je kunt bij veel verschillende bedrijven in Enschede aan de slag als schoonmaker.. Als schoonmaker ben je lekker actief bezig, en je werkt vaak samen met een gezellig team. Je werktijden zijn flexibel; een baan als schoonmaker is goed te combineren met je studie. Dus of je nu een fulltime baan of een bijbaan zoekt, kijk zeker bij de schoonmaak vacatures in Enschede die we hebben openstaan!

Word operator in Enschede

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in Enschede? Houd je van afwisselend werk, en zit je liever niet stil? Je kunt dan aan de slag als facilitair medewerker. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het vullen van verschillende koffie- en snoepautomaten binnen bedrijven. Is dit iets voor jou? Bij YoungCapital hebben we de leukste vacatures voor je op een rijtje gezet. Kijk snel of er iets voor jou bij zit, en solliciteer vandaag nog!

Meer informatie