Schoonmaak vacatures in Deventer

Er zijn 6 schoonmaak vacatures in Deventer gevonden.

Houd jij ervan als alles blinkend schoon is? En wil je werken in Deventer? Bekijk dan snel onze schoonmaak vacatures in Deventer! Je werkt vaak voor een schoonmaakbedrijf dat schoonmakers naar klanten stuurt. Geen suffe kantoorbaan, maar altijd onderweg en bij een ander bedrijf op de werkvloer. Wil jij parttime naast je studie wat bijverdienen? Of wil je fulltime aan de slag? Het kan allemaal via YoungCapital. Bekijk alle schoonmaak vacatures in Deventer op deze pagina.

Werken in Deventer

Al eens overwogen om te gaan werken in Deventer? Deze, misschien niet zo bekende stad, is hartstikke leuk! In het historische stadscentrum vind je veel gezellige, kleine boetiekjes. Als je parttime gaat werken in Deventer, heb je dus flink wat winkels om in te shoppen! In de zomer vind je veel toeristen in deze stad. Daardoor draaien de bedrijven op volle toeren. Jij als schoonmaker bent dan onmisbaar! Neem dus gauw een kijkje tussen onze schoonmaak vacatures in Deventer!

Word schoonmaker in Deventer

Als je gaat werken in Deventer als schoonmaker, is geen dag hetzelfde. Je gaat langs bij leuke bedrijven en poetst tot alles blinkend schoon is. Denk bijvoorbeeld aan het stofzuigen en dweilen van de vloeren, poetsen van bureaus en het wateren van de planten. En dat alles terwijl je leuk contact hebt met de medewerkers van het bedrijf of lekker rustig buiten kantoortijden kunt werken. Iets voor jou? Bekijk dan snel onze schoonmaak vacatures in Deventer!

Meer informatie