Schoonmaak vacatures in Hengelo

Er zijn 7 schoonmaak vacatures in Hengelo gevonden.

Is jouw huis helemaal clean en vind je het leuk om schoon te maken? YoungCapital heeft verschillende schoonmaak vacatures in Hengelo. Wil jij naast schoonmaken ook administratief werk doen? Dan is facilitair medewerker echt iets voor jou. Liever een beetje techniek erbij? Dan is een baan als operator in Hengelo meer iets voor jou. Wil je simpelweg lekker schoonmaken en ervoor zorgen dat gasten of klanten een fijn verblijf hebben? Word dan schoonmaker in Hengelo. Interesse? Maak binnen een paar minuten een profiel aan bij YoungCapital en solliciteer direct. Vergeet niet je sollicitatie toe te lichten.

Werken in Hengelo

De binnenstad van Hengelo is opgebouwd in drie gebieden. Een van die delen is het historische dorp Hengelo. Het centrum heeft veel winkels en horecagelegenheden om met vrienden, familie en collega’s te eten of te borrelen. Ondanks dat Hengelo een relatief jonge stad is, zijn er toch bezienswaardigheden. Denk aan de Sint-Lambertusbasiliek en het stadhuis. Als je even weg wilt uit Hengelo is dat geen probleem. In korte tijd ben je in Enschede, Borne en Haaksbergen. Ga werken in Hengelo en geniet van de stad en de omgeving!


Wanted: schoonmaker in Hengelo

Houd jij niet van stofjes en viezigheid? Werk jij hard en ben je stressbestendig? Ga dan aan het werk als schoonmaker in Hengelo. Je zorgt ervoor dat kamers en gebouwen schoon zijn. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag. Een baan als schoonmaker is makkelijk te combineren met je school of studie. Interesse? Scrol dan naar beneden en solliciteer direct.

Word jij operator in Hengelo?

Draai jij je handen nergens voor om en ben jij de technische topper die wij zoeken? Bij YoungCapital staat er een vacature open voor operator in Hengelo. Je bent verantwoordelijk voor het installeren en repareren van machines. Je gaat voor verschillende bedrijven aan het werk en leert veel nieuwe mensen kennen. Iets voor jou? Solliciteer direct met je YoungCapital-profiel!

Facilitair medewerker gezocht in Hengelo

Werk jij altijd geordend en ben je administratief sterk? Word dan facilitair medewerker in Hengelo. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag. Je houdt je bezig met de cliënten in bijvoorbeeld een ziekenhuis of bejaardentehuis en daarnaast maak je planningen en bereid je vergaderingen voor met het team. Iets voor jou? Kijk dan snel verder!

Meer informatie