Schoonmaak vacatures in Almelo

Er zijn 6 schoonmaak vacatures in Almelo gevonden.

Schoonmaken zit in je DNA. Het liefst ben jij de hele dag in de weer en daarnaast vind je het ook belangrijk dat organisaties er spik en span uitzien. Een leuke schoonmaakvacature is daarom echt iets voor jou! En laat YoungCapital nou diegene zijn die al deze leuke schoonmaakvacatures heeft! Wil jij graag hét visitekaartje zijn voor een bedrijf en ben je daarnaast resultaatgericht, perfectionistisch en een harde werker? Woon je in of in de omgeving van Almelo? Lees dan snel verder.

Aan de slag als schoonmaker in Almelo

Als jij een leuke schoonmaakvacature zoekt, dan heb je veel keus in wat je precies gaat doen. Zo kun je te werk gaan als een echte schoonmaker. Maar je kunt bijvoorbeeld ook te werk gaan als operator of facilitair medewerker. Of het nou gaat om een fulltime of parttime functie of misschien gewoon een bijbaantje naast je studie. Het kan allemaal!


Word schoonmaker

Voor veel opdrachtgevers zijn wij op zoek naar schoonmakers. Als schoonmaker ben je resultaatgericht en perfectionistisch. Daarnaast is het belangrijk dat je een echte aanpakker bent en gastvrij bent. Kun jij je vinden in dit profiel? Kijk dan snel bij onze vacatures!

Operator in Almelo

Ben jij toe aan een (bij)baan met veel afwisselingen? Lijkt het je leuk om steeds bij een ander groot bedrijf binnen te stappen? Dan is een baantje als operator iets voor jou! Als operator is het jouw taak om de automaten altijd goedgevuld en netjes achter te laten. Zo is de machine nooit leeg als er een medewerker trek heeft in een lekker bakje koffie of een gevulde koek! Leuk, toch?

Word facilitair medewerker in Almelo

Heb jij facilitaire ervaring? Ben jij daarnaast graag het aanspreekpunt, weet jij wat gastvrijheid is en heb je ervaring met facilitaire dienstverlening? Dan zijn onze opdrachtgevers zeker op zoek naar jou! Wil jij snel beginnen als facilitair medewerker in Almelo? Kijk dan bij onze vacatures!

Meer informatie