Schoonmaak vacatures in Zwolle

Er zijn 4 schoonmaak vacatures in Zwolle gevonden.

Is jouw huis altijd spic en span? Vind je het ook belangrijk dat een bedrijf er schoon en verzorgd eruitziet? Dan zijn onze schoonmaak vacatures in Zwolle zeker iets voor jou! Als schoonmaker ben jij met verschillende dingen bezig. Zo zorg jij ervoor dat de ramen goed gelapt zijn, de vloeren weer glimmen en dat nergens meer stof te zien is. Daar komt bij dat je vaak in een hecht team werkt. Lijkt jou het leuk om een baan te vinden als schoonmaker? Bekijk nu onze schoonmaak vacatures en solliciteer direct.

Werken in de schoonmaak in Zwolle

Werken in de schoonmaak in Zwolle, is helemaal te gek. Zwolle is namelijk een hele gezellige stad. Zwolle heeft alles wat je van een moderne stad verwacht, zoals winkels, cafés en musea. In je vrijetijd kun je je zeker vermaken in deze leuke stad. Of je kunt met je leuke collega’s in je pauze een rondje lopen door de gezellige straatjes. Wil jij werken in een groene en gezellige omgeving? Bekijk dan onze schoonmaak vacatures in Zwolle.


Verdien lekker bij als schoonmaker

Schoonmaken is een vak dat iedereen kan leren. Daarnaast is het goed te combineren met je school of studie. Als schoonmaker moet je een aanpakker zijn en oog voor detail hebben. Heb jij dit allemaal? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Ga werken als facilitair medewerker

Als facilitair medewerker krijg je veel huishoudelijke taken. Zo moet je bijvoorbeeld koken en strijken bij mensen thuis. Je hebt dagelijks veel contact met de mensen. Wil jij graag een baan waarbij je dit allemaal hebt? Bekijk nu onze schoonmaak vacatures!

Meer informatie