Promotiewerk vacatures Landgraaf

Er zijn 10 promotiewerk vacatures in Landgraaf gevonden.

Zoek jij een job die binnen je schema past, waar je nieuwe skills ontwikkelt en lekker verdient? Maar goed dat onze promotiewerk vacatures in Landgraaf erg divers zijn. Ga als gastvrouw/gastheer of promotiemedewerker een paar uurtjes in de week aan de slag, of earn that sweet, sweet cash met een fulltime job. Check onze promotiewerk vacatures in Landgraaf en omstreken voor jobs near you.

Promotiewerk vacatures in Landgraaf voor gastvrouw/gastheer

Je ziet er altijd on-point uit. Anders ga je de deur niet uit. Met je warme glimlach en frisse uitstraling ben je een natural gastvrouw/gastheer. Verwelkom gasten, beantwoord hun vragen, en vertel ze waar ze moeten zijn. Als host(ess) ga je al vanaf een paar uur per week aan de slag bij de tofste bedrijven. Perfect voor jouw drukke schema. Toch liever fulltime? Ook die staan tussen onze promotiewerk vacatures in Landgraaf. Scrol verder, see for yourself, en solliciteer.

In Landgraaf aan de slag als promotiemedewerker

Graag onder de mensen? Straal je enthousiasme uit bij elk verhaal dat je vertelt? Toeval bestaat niet. Onze promotiewerk vacatures in Landgraaf puilen uit van de vacatures voor promotiemedewerker. En daar ben jij geknipt voor. Werk vanaf een paar uur per week tot fulltime voor bedrijven als KLM of JBL. Op zoek naar een bijbaantje of een summerjob? Die hebben we ook. Check onze promotiewerk vacatures in Landgraaf voor jouw perfect match en solliciteer met je YoungCapital-profiel.

Meer informatie

Winkelmedewerker bij bakkerij in Urmond

Parttime rouwbegeleider voor bezoek bij DELA in Maastricht

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

flexibele baan als promotiemedewerker in Nederland

Start direct bij een grote cateraar op toffe locaties

Wil jij een flexibele baan als promotiemedewerker in Utrecht

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..