HR vacatures Lisse

Er zijn 6 HR vacatures in de buurt van Lisse gevonden.

Een flexibele baan waar je verantwoordelijkheden divers zijn, je jezelf constant verder ontwikkelt én je het gezellig hebt met collega’s? Believe it or not, maar die baan vind je tussen onze HR vacatures in Lisse. Of je nu ervaring hebt of ervaring zoekt, parttime of fulltime baan aan de slag wil, ook voor jou hebben we passende vacatures voor bijvoorbeeld HR-medewerker, salarisadministrateur of recruiter. Werk in Lisse of in dichtsbijzijnde plaatsen als Hoofddorp, Leiden of Haarlem. Waar ga jij aan de slag? Neem onze HR vacatures in Lisse door en solliciteer op de right job for you.

HR vacatures in Lisse zoeken HR-medewerkers

In de HR kom je het beste tot je recht. Weet je zelf ook, want met deze flexibele job blijf je scherp en leer je een beetje van alles. Beetje administratie, beetje financiën, beetje interne en externe communicatie. En veel gezelligheid met collega’s. Want HR is Human Resources. En dat maakt het de perfecte job voor jou. Of je nu al werkervaring achter de rug hebt, of een kersvers HR-talent bent, tussen onze HR vacatures in Lisse vind je binnen no-time een baan als HR-medewerker.

Laat geld rollen als salarisadministrateur in Lisse

Onze HR vacatures in Lisse voor HR-medewerkers en recruiters zijn leuk hoor, maar jij ziet vooral het cijfertjes-aspect wel zitten. Facturen verwerken en versturen, urenregistratie bijhouden, de uitbetaling van de salarissen van je collega’s regelen (en die van jezelf, natuurlijk), and much, much more. Dát maakt jou warm. Dus solliciteer je op de vacatures voor een baan als salarisadministrateur. Die vind je ook tussen onze HR vacatures in Lisse. Scrol verder en see for yourself.

In Lisse aan de bak gaan als recruiter

Misschien heb je je papiertje al binnen, ben je nog bezig met je studie of heb je besloten om je carrière compleet om te gooien. Whatever the case may be, met onze HR vacatures in Lisse ga jij zo als recruiter aan de slag. Enige wat wij vragen is motivatie en drive voor ontwikkeling. Een beetje mensenkennis is ook niet gek, want als recruiter ben jij constant op zoek naar de perfect match voor openstaande functies bij verschillende bedrijven. Vind je golden ticket tussen de pool sollicitanten, of benader geschikte kandidaten zelf via LinkedIn. Zolang jouw klanten alleen maar de beste werknemers binnen slepen, allemaal dankzij jou. Iets voor jou? Check dan onze HR vacatures in Lisse en solliciteer met je YoungCapital-profiel.

Meer informatie