Schoonmaak vacatures in Lochem

Er zijn 5 schoonmaak vacatures in Lochem gevonden.

Lochem is een gezellige stad in de Achterhoek. Er zijn regelmatig schoonmaak vacatures in Lochem en omgeving te vinden. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als schoonmaker, facilitair medewerker, operator, manager en nog veel meer! Bij YoungCapital hebben we alle vacatures voor je op een rij gezet. Hier kun je zelf filteren op opleidingsniveau, dienstverband, plaats en beroepsgroep. We raden je aan om op zoveel mogelijk vacatures te reageren: zo heb je de meeste kans op een baan! Solliciteren kan met je profiel bij YoungCapital. Vergeet niet je motivatie en cv toe te voegen!

Werken in Lochem

Lochem is de woonplaats geweest van veel bekende Nederlanders, zoals Matthijs van Nieuwkerk en Co Adriaanse. En ook jij kunt werken in Lochem! De historische kerken en gebouwen geven de stad een karakteristieke uitstraling. Ga naar een gezellige kroeg in het weekend, of pak een terrasje op een zomerse dag! In Lochem hoef je je nooit te vervelen.


Word schoonmaker in Lochem

Stofzuigen, boenen, afstoffen, ramen lappen: als schoonmaker moet je het allemaal kunnen! Het is hard werk, maar iedereen kan het leren. Uiteindelijk is het huis weer brandschoon en kun je met een tevreden gevoel naar huis. Ben jij de aanpakker die wij zoeken? Solliciteer dan nu op onze schoonmaak vacatures!

Ga werken als facilitair medewerker in Lochem

Jij bent behulpzaam, ijverig en sociaal. Een facilitair medewerker houdt zich met alle huishoudelijke zaken bezig. Je kookt, maakt schoon, doet de was, strijkt en lapt de ramen. Soms zitten er ook administratieve taken bij, zoals de telefoon aannemen, archiveren en de post sorteren. Zoek jij nog een leuke bijbaan? Dan is facilitair medewerker een goede plek om te beginnen!

Meer informatie