Promotiewerk vacatures in Middelburg

Er zijn 18 promotiewerk vacatures in Middelburg gevonden.

Zodra jij een nieuwe serie, film of band ontdekt hebt, moet iedereen dat weten! Jij gaat langs bij vrienden en familie en vertelt vol enthousiasme waarom ze per direct moeten beginnen met kijken. Herken jij dit? Dan is een baan als promotiemedewerker perfect voor jou! Bij promotiewerk probeer je de klanten bekend te maken met jouw product. Denk hierbij aan snacks en drankjes, maar ook kranten en schoonmaakmiddelen. Jij zorgt ervoor dat de klant het product direct wil kopen. Is dit een baan voor jou? Reageer dan snel op onze promotiewerk vacatures!

Werken in Middelburg

Als je promotiewerk gaat doen, moet je aan het werk gaan op een drukbezochte plek. In een grote stad als Middelburg kun je goed je slag slaan! Middelburg is de hoofdstad van Zeeland, en met 40.000 inwoners zijn er dus genoeg potentiële klanten te vinden. Het leuke aan promotiewerk is dat je samen aan de slag gaat. Je werkt dus altijd gezellig in teamverband! Na je werk kun je nog lekker genieten van de stad zelf. Maak een wandeling langs de grachtengordel, ga op donderdag naar de markt of bekijk een leuke voorstelling in de Schouwburg. Zou jij hier wel willen werken? Bekijk dan snel onze promotiewerk vacatures in Middelburg en solliciteer direct!


Aan het werk als gastheer of gastvrouw in Middelburg

Weet jij van ieder feestje een daverend succes te maken? Dan kun je daar nu ook je geld mee verdienen! Als gastheer of gastvrouw ben je verantwoordelijk voor de catering, de gastenlijst, de drankjes en de schoonmaak. Jij zorgt ervoor dat iedere gast het naar zijn zin heeft. Wil jij deze taak op je nemen? Ga dan werken als gastheer of gastvrouw en reageer op onze vacatures!

Word promotiemedewerker in Middelburg

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en scrol naar beneden voor onze promotiewerk vacatures! Als je een profiel aanmaakt op YoungCapital, kun je op iedere vacature solliciteren die je wilt. Vergeet natuurlijk niet om je cv en motivatiebrief mee te sturen! Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie

Start als promotor voor KPN in de randstad | 16-24 uur pw

Flexibel werken voor €15 p/u, word zzp'er via YoungOnes!

KPN service medewerker in de randstad | 24-32 uur pw

Werk op de grootste evenementen als zpp'er via YoungOnes!

Spontaan en gastgericht? Werk als freelance host of hostess!

Werken waar en wanneer jij wil? Start als zelfstandige!

Ga als freelancer via YoungOnes aan de slag, voor € 15 p/u!

€15 per uur verdienen? Word freelancer via YoungOnes!

Word parttime promotor en geef je skills een boost!

Parttime sales promotiemedewerker bij een promotiebureau

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

De ideale baan, parttime promotor voor Pepperminds

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!

Werk vanuit huis als parttime host bij een online meeting