Promotiewerk vacatures in Vlissingen

Er zijn 9 promotiewerk vacatures in Vlissingen gevonden.

Kun jij jouw enthousiasme overbrengen op anderen en weet je dingen goed te verkopen? Kijk dan gauw eens bij de promotiewerk vacatures in Vlissingen van YoungCapital. Het werk is uitdagend en altijd gezellig. Je maakt praatjes op straat, dus bent ook nog eens erg sociaal bezig. Promotiewerk is goed de combineren met school of studie dus je kunt parttime aan de slag. Fulltime is natuurlijk ook mogelijk! Bij YoungCapital staan alle promotiewerk vacatures in Vlissingen op een rijtje. Kijk snel verder.

Werken in Vlissingen

Houd jij van het mooie Vlissingen en lijkt het je leuk om in deze stad aan het werk te gaan? In Vlissingen zijn verschillende parkjes en winkelstraten waar jij als promotiemedewerker aan de slag kunt om nieuwe producten aan de man te brengen. Buiten werk kun je ook lekker genieten van winkelen, eten, drinken en van de mooie stranden die Vlissingen heeft. Zie jij het wel zitten om in deze mooie Zeeuwse stad aan het werk te gaan? Solliciteer direct op een promotiewerk vacature en wie weet sta jij volgende week al in de mooie straten van Vlissingen.


Aan de slag als promotiemedewerker in Vlissingen

Vind jij het leuk om het gezicht te worden van een product of dienst en vind je het leuk om producten aan de man te brengen? Als promotiemedewerker in Vlissingen ga je de straat op met een krant of een drankje en geef je deze aan voorbijgangers. Je knoopt een gesprek aan en zorgt ervoor dat de persoon enthousiast wordt. Klinkt dit als iets voor jou? Word dan promotiemedewerker in Vlissingen! Kijk direct bij promotiewerk vacatures in Vlissingen van YoungCapital en solliciteer vandaag nog.

Gezocht: gastheer of gastvrouw in Vlissingen

Geen dag is hetzelfde voor jou als je aan het werk gaat als gastheer of gastvrouw. Je werkt bijvoorbeeld bij een evenement of in een restaurant of hotel. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je heet bezoekers welkom, je neemt jassen aan, zorgt dat de tafels goed gedekt zijn en zorgt dat de bezoekers een fijne avond hebben. Daarnaast is het belangrijk dat het de gasten aan niets ontbreekt. Waar wacht je nog op? Solliciteer direct met je YoungCapital-profiel.

Meer informatie

Start nu als fulltime horecamedewerker op Texel

Werken op het strand als tijdelijk fulltime host op Texel

Reizen als glasvezel klantadviseur door het hele land

Wil je een flexibele job als promotiemedewerker in Nederland

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals in Nederland!

Spontaan en enthousiast? Ga aan de slag in de promotie!

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..