Promotiewerk vacatures Terneuzen

Er zijn 13 promotiewerk vacatures in Terneuzen gevonden.

Zonder blikken of blozen stap jij op mensen af om een gesprek aan te gaan. Gewoon om ze aan te spreken, ze te leren kennen, of ze iets te vertellen. Jouw boldness is goed inzetbaar als bijvoorbeeld gastvrouw of gastheer, de first impression van een bedrijf. Of als promotiemedewerker, waarbij je honderduit over een bedrijf of product vertelt. Sound good? Check dan onze promotiewerk vacatures in Terneuzen en solliciteer op de beste jobs voor jou met je YoungCapital-profiel.

Promotiewerk vacatures in Terneuzen voor gastvrouw/gastheer

De rode loper is niet opgewassen tegen jouw big smile. Want jouw uitstraling maakt duidelijk dat je iedereen met open armen verwelkomt. Daarom sta je sterk in je schoenen als gastvrouw of gastheer. Ga fulltime aan de slag, of combineer een parttime baan met je studie, andere job, of hobby’s. Waar je gaat werken? Bij een instantie, bijvoorbeeld. Of liever in een restaurant? Check out the possibilities. Scrol door naar onze promotiewerk vacatures in Terneuzen en kijk welke vacatures voor jou klaar staan.

Promotiemedewerkers gezocht in Terneuzen

Zonder pardon stap jij op mensen af. Want je barst van enthousiasme. En informatie. En dit deel je graag met anderen. De promotiewerk vacatures in Terneuzen als promotiemedewerker zijn dan echt iets voor jou. Zo kun je doen waar je goed in bent en verdien je lekker bij, al vanaf een paar uur per week. Perfect als vakantiebaantje of als job naast je studie. Of pak individuele klussen door je in te schrijven bij YoungOnes. Check onze promotiewerk vacatures in Terneuzen en ontdekt waar je aan de slag kunt.

Meer informatie

Word parttime promotor en geef je skills en portemonnee een boost!

Word parttime sales promotor bij een promotiebureau

Figurant worden? Neem een kijkje achter de schermen!

Promotiewerk voor MTV, KLM, Veronica, Radio 538 en meer..

Houd jij van een feestje? Word freelancer Festivalwerk via YoungOnes!

Word parttime promotor bij een hip promotie bureau

Ga aan de slag als promotor voor Hamilton Bright

Vrijwilligerswerk: collectant of fondsenwerver

Word freelancer en ga aan de slag als host of hostess bij de tofste bedrijven!

Word parrtime promotor en werk en feest tegelijkertijd!

Festivalwerk? Ga werken op de leukste festivals van Nederland!

Studeren maar toch bijverdienen? Word freelancer!

Tussenjaar? Word eigen baas!